2013. augusztus 31., szombat

160 sztár vetélkedik

Annyong K-popperek!


     Az egyik legérdekesebb eseménye a vakációs K-pop világnak, az Idol Star Athletics Championship most visszatér egy Chuseok különkiadással, ahol nem kevesebb, mint 160 kedvencünk lesz jelen, hogy részt vegyen az eseményen!

     Az egymással vetélkedő 160 hiresség listája meglehetősen hosszú lenne, de a példának okáért olyanokból állt, mint a 2PM, a miss A, Henry, a B2ST, az INFINITE, a MBLAQ, a ZE:A, a SECRET, a Rainbow, a Girl's Day, az A Pink, a Dal Shabet, a TEEN TOP, a B1A4, az EXO, a Crayon Pop, a VIXX, Roh Ji Hoon és még nagyon sokan mások.

     A B2ST Doojoon-ja, a ZE:A Dongjun-ja, a 2AM Seulong-ja, a VIXX Leo-ja, Roh Ji Hoon, Goo Ja Myung, az EXO Luhan-ja és Xiumin-ja és az INFINITE Sungyeol-ja és Hoya-ja egy új sport kategóriában is össze fogják mérni erejüket és ügyességüket, az idén először megszervezett futsal bajnokságon, ami a gyengébbek kedvéért olyan, mint a foci egy teremben.

     Kim Jae Dong és Jun Hyun Moo lesznek a fő MC-k az eseményen, mig Lee Byung Jin és Heo Il Hoo lesznek a labdarúgó megmérettetés hosztjai és Kikwang és Defconn szintén megmutatják szellemes vonzerejüket, mint segéd MC-k. 

     A különkiadás Goyang-ban, Gyeonggido-ban lesz felvéve szeptember 3.-án, úgyhogy már igazán nem kell rá sokágig várni!
 
K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése