2013. augusztus 3., szombat

A B.A.P és az EXO inkább kollegák, mint riválisok

Annyong i-fanok!

      Mivel a B.A.P-nek már nyakán a comeback, egyre több helyen jelennek meg, adnak interjút. Ismétlődő, mégis érdekes kérdés az, amit az újságirók az EXO-val kapcsolatban kérdeznek. Tudván, hogy mindkét csapat ugyanabban az évben debütált, a médiát érdekli, hogy vajon van-e rivalizálás a két banda között, főleg, hogy most az EXO comeback-je nem sokkal előzte meg a B.A.P-jét.
      Tehát azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy vajon riválisokként tekintenek-e az EXO-ra, a csapat két tagja, Daehyun és Himchan a következőket osztották meg a rajongókkal: "Noha ugyanabban az évben debütáltunk, sokkal inkább kollégákként tekintünk rájuk, mint versenytársakra. Jó látni, hogy jól haladni és úgy gondoljuk, hogy ez egy olyan dolog, amiért gratulációt érdemelnek. Sokkal inkább, mint rivalizálás, mi úgy látjuk ezt, mint egy jóindulatú versenyt. A versenyen keresztül, azt reméljük, hogy lépésről lépésre emelkedhetünk fel mindketten. Nem csak az EXO, de más csapatok is vannak, akikkel egy évben debütáltunk, és úgy látjuk, hogy egy csomót tanulhatunk ezektől a csapatoktól. Ahogy tanulunk ugyanabból az évből levő kollégáinktól, egyfajta felelősséget is érzünk, hogy tegyünk annyit, amennyit ők tesznek."
      Youngjae és Jongup is üzentek a rajongóknak a közeledő comeback-kel kapcsolatban. Ime: "Ez volt a leghosszabb idő, amig távol voltunk, mióta debütáltunk. Jó minőségű zenét szerettünk volna csinálni mig távol voltunk, és tettünk hozzá olyan dolgokat, amiket ez alatt a szünet alatt tanultunk. Jó lenne, ha tényleg várnátok ezt az új albumot. Úgy gondoljuk, hogy ha lépésről lépésre haladunk a dolgokkal, akkor megvalósithatjuk azt a sok dolgot, amiről álmodunk. Reméljük sokan várjátok már a zenénket, és oda fogtok majd figyelni ránk a BADMAN-en keresztül."
      Emiatt nem kell aggódniuk a fiúknak, a BABY világszerte várja már azt a bizonyos augusztus 6.-át, amikor kedvenceik visszatérnek, főleg most, miután már az igazán epikus videót igérő teaser is hóditóútjára indult egy nappal ezelőtt. Rajongók, lehet visszaszámolni, már csak 3 nap van a B.A.P comeback-jéig! B.A.P, fighting!

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése