2013. augusztus 12., hétfő

Lee Byung Hun és Lee Min Jung összeházasodott

Annyong i-fanok!

      Fiúk lányok, döntsétek el, hogy sirtok vagy örültök miatta, de a 43 éves Lee Byung Hun és a 31 éves Lee Min Jung mostmár hivatalosan is foglaltak, hiszen, mint ahogy a képen ti is láthatjátok, a pár összeházasodott.
      A pár a szöuli Grand Hyatt Hotel-ben lépett a szent oltár elé augusztus 10.-én, a koreai idő szerint délután 6 órakor. A ceremóniát a szinész Shin Young Gyun bonyolitotta le, mig a szintén szinész Lee Bum Soo és az MC Shin Dong Yup voltak a későbbi fogadás hosztjai. Ahogy azt egy ilyen esküvőn elvárhatjuk a párokat hires énekesek köszöntötték egy-egy gratulációt kifejező énekkel, például Park Jung Hyun (Lena Park), Kim Bum Soo és Park Sun Joo, valamint a Dynamic Duo. Lee Min Jung egyik olyan barátjáé lett a menyasszonyi csokor, aki nem hiresség, igy a nevét sem tudjuk.
     A házasságuk alkalmából szervezett sajtókonferencia alkalmából Lee Byung Hun a következőket mondta el tervezett jövőjükkel kapcsolatban: "Produktivan fogunk élni a boldogság végső céljával. Ez az életem második felének a kezdete, úgyhogy azt remélem, hogy nap, mint nap boldogság fogja kisérni azt. Ahogy eddig is keményen dolgoztam, mint szinész, ezután is folytatni fogom a harcot, hogy jó szinésszé váljak és keményen fogok dolgozni."
     A fiatal és boldog feleség, Lee Min Jung a következőket osztotta meg velünk, azzal kapcsolatban, hogy mit is vár a jövőtől és milyen érzései vannak az esküvővel kapcsolatban: "Már reggeltől kezdve, meg voltam lepődve, hogy esett az eső, vihar volt és villámlott, de azt mondják, hogy ha eső esik az esküvődén, akkor az a pár örökké boldogan fog élni azután. Még vihar és villám is jött, ahogy mi is arra fogunk törekedni, hogy jól éljünk."
     A pár a mai nap folyamán, 12.-én fog elindulni házasságukat hivatalosan is elkezdeni a nászuton, aminek uticéljául a Maldiv-szigeteket választották. Új otthonuk ezután Lee Byung Hun háza lesz, Gwangju-ban, Gyeonggido-ban.

     Mivel az AKK teljes csapata nagyon örül az ilyen hireknek, talán éppen azért, mert a csapatban több a lány, mint a fiú, mi is szeretnénk gratulálni az új párnak és kivánjuk, hogy legyenek nagyon boldogok!





Han Chae Ah:
Yoo Ji Tae és Kim Hyo Jin:
Choi Ji Woo:
Jang Dong Geun és Ko So Young:
Han Hyo Joo:
Han Ga In és Yoon Jung Hoon valamint Kwon Sang Woo és Son Tae Young:
Lee Jung Hyun (Lena Park):
Jung Suk Won:
Song Seung Hun:
Kim Bum:
Kim Min Jong és Kim Su Ro:
So Ji Sub:
Kim Tae Hee:
Go Ara:
Alex:
A vendégek között Ray Stevenson és T.O.P:

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése