2013. augusztus 25., vasárnap

Show! Music Core aug 24 - Az EXO mindent visz

Annyong i-fanok!


      Elérkezett a szombat és vele együtt a Show! Music Core az MBC csatornáján, három hosztjával, a B2ST Yoseob-jával, aki a SHINee Minho-ját helyettesiti, a szinész Kim So Hyun-nal, és nem utolsó sorban Noh Hong Chul-lal. Lássuk mi minden történt az eheti adásban!

      Ezen a héten a három fő jelölt az EXO, Huh Gak és a Crayon Pop volt, de mint a héten minden más zenei programban, ezúttal is az EXO és a Growl diadalmaskodott! Szeretnék ismét gratulálni a 12. fős csapatnak a már-már hihetetlen teljesitményhez!

     Egyébbként ebben az adásban debütált Sunmi a 24 Hours cimű új dalával, mig a Big Bang Seungri-ja is most adta elő először ezen a szinpadon a Gotta Talk To U-t. A NU'EST is visszatért Sleep Talking cimű dalával, mig Defconn a Notorious Girl-lel. Nem hiányzott a HISTORY sem, a Tell Me Love is először szerepelt a műsorban.

    Az est további előadói a B2ST, az EXO, a B.A.P, Lim Jeong Hee, a ZE:A, a TASTY, az M.I.B, a Big Star, a Crayon Pop, a 24K, K-Hunter, NC.A, a VIXX és végül, de nem utolsó sorban a Sunny Days voltak ezen a héten.

     Most is igyekeztem összeszedni az előadások felvételeit több kevesebb sikerrel. Sajnos elég sokat eltávolitottak, úgyhogy nem oszthatok meg veletek túl sokat!

DEBÜTÁLÁS - Sunmi:



COMEBACK - Seungri:



B2ST:



B.A.P:



Crayon Pop:



K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése