2013. augusztus 23., péntek

Music Bank aug. 23 - Megállithatatlan az EXO

Annyong i-fanok!


     A tegnapi nap folyamán ismét futott a Music Bank, jelenleg az egyik legrangosabb zenei program a KBS csatornán, hogy elhozza a nézők otthonaiba kedvenceiket.

     Most sem dőlt a papirforma, az első számú jelöltek a Crayon Pop és az EXO volt, amelyek között ismét az EXO diadalmaskodhatott, ahogy mostanában már nagyon sokszor megtehették Growl cimű dalukkal. Gratulálunk, EXO! Szép munka!

     Az est újdonságai között olyan dolgok szerepeltek, mint például Seungri comeback-je a Gotta Talk To U-val, vagy Sunmi debütálása a 24 Hours-szal, de Henry sem maradt otthon, elhozta 1-4-3 (I Love You) cimű dalát, akárcsak a History, akik a Tell Me Love-val tértek vissza.

     Az est további fellépői a következők voltak: az EXO, a Crayon Pop, a B2ST, a B.A.P, a ZE:A, a Koyote, a VIXX, a TASTY, az M.I.B, Lim Jeong Hee, K-Hunter, NC.A, a MR.MR, Lee Ji An és nem utolsó sorban az M.Pire!

     Bár a hivatalos verseny még ott helyben eldőlt, te eldöntheted ki volt a személyes kedvenced, esetleg megirhatod nekünk! Ime a felvételek az adásból!

A GYŐZTES:



COMEBACK - Seungri:



COMEBACK - Henry:



COMEBACK - History:



DEBÜTÁLÁS - Sunmi:



EXO:



Crayon Pop:



B2ST:



B.A.P:



ZE:A:



Koyote:



VIXX:



TASTY:



M.I.B:



Lim Jeong Hee:



K-Hunter:



NC.A:



MR.MR:



Lee Ji An:



M.Pire:



Comeback-ek jövő héten:





K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése