2013. augusztus 2., péntek

B.A.P: BADMAN - a teaser

Annyong i-fanok!


     Ahogy igértem itt vagyok, hogy együtt nézzük meg a B.A.P várva várt BADMAN cimű title track-jéhez készült teaser-t. Tádáá!
     Most, hogy befejeztük a puzzle-ezést a képekkel, amik előzőleg megjelentek, végre ténylegesen itt van, érinthető és látható a teaser is. Mennyit vártunk rá már...
     Most végre eljött a pillanat, hogy lássuk, hogy tényleg szélesvásznú, és végre látjuk Detroit-ot, meg a Transformers helyszineit, és végre látunk párat abból a bizonyos 100 extrából... De ne feledjétek, ez még csak a bevezető a ZanyBros Hong Won Ki-ja által rendezett teljes MV-hez. Bizony ez a teaser igencsak magasra teszi a lécet, annyi mindent bele lehet képzelni még mindig, hogy az már elképesztő.
     Most, hogy mind láttátok, már értitek mire is gondolt Yong Guk leader, amikor arról beszélt, hogy a bűnözés ihlette meg, amikor megirta a dalt. Én egyre kiváncsibb vagyok a szövegre...
     A fiúk alaposan bepörgették a rajongóikat, de ne felejtsétek el, hogy még várnunk kell egy pár napot, bár most az is rengetegnek tűnik. Szóval a B.A.P - BADMAN jön augusztus 6.-án.

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése