2013. augusztus 12., hétfő

Inkigayo - augusztus 11

Annyong i-fanok!

     Augusztus 11.-én ismét eljöttek kedvenceid, hogy megmutassák mit tudnak és összemérjék erejüket és rajongótáboruk erejét a K-Pop piac többi sztárjával az SBS csatorna Inkigayo zenei programján! Az élvezetes műsort ezuttal a ZE:A Kwanghee-ja, Lee Hyun Woo és a Girl's Day gyönyörű énekesnője, Minah vezette.
     Mint mindig most is igen szoros volt a verseny, és sok igen kimagasló produkció kapott helyet a szinpadon, ám a legjobbak közül is a legjobbat akarták kiválasztani, ezért ezen a héten a Brown Eyed Girls, az f(x) és a B2ST csapott össze az első helyezésért.
     Jól teszitek, ha rákerestek kedvenceitek fellépéseire, én nem tehetem közzé a szerzői jogok miatt most. De gratulálunk az f(x)-nek, aki végül megnyerte az adást!

     Igazán szinvonalas adás volt, többek között azért is, mert új előadókat is láthattunk, összesen hatan debütáltak ezúttal. A 2NE1 visszatért új dalával, a Do You Love Me-vel, amit már igen vártak a rajongók, emellett a ZE:A is visszatért egy új dallal, a Ghost of the Wind-dal, mig a B.A.P ismét két dalos produkciót készitett nekünk, ahol a BADMAN mellett a Coffee Shop-ot is hallhattuk, mig a BIG STAR a Run & Run-nal készült, Lim Jeong Hee a Luv Is-szal és a Tasty a MAMAMA-val.
     Az est további fellépőji nem mások voltak, mint a B2ST, az EXO, a végül győztesen távozó f(x), a Brown Eyed Girls, Kang Seung Yoon, a 5Dolls, Kim Hyun Joong, az M.Pire, a Say Yes, az AOA Black és Lee Ji Ahn.
     Sajnos nagy nagyon kevés produkciót tudok nektek megmutatni, mert a legtöbbet eltávolitották szintén szerzői jogok sértése miatt a YouTube-ról.
COMEBACK: 2ne1 - Do You Love Me
KANG SEUNG YOON:


K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése