2013. augusztus 23., péntek

M! Countdown augusztus 22 - Az EXO ismét #1

Annyong i-fanok!


     Ezen a héten sem maradhatott el az egyik legelismertebb zenei program az Mnet csatornáján, az M! Countdown, ahol most is Kim Woo Bin várt minket, mint az este hosztja. A műsor most is elhozta kedvenceinket hozzánk!

     Ezen a héten az M! Countdown fő esélyesei az EXO és a Crayon Pop voltak, de azt hiszem már senkinek sem okoz különösebb meglepetést, hogy végül az EXO és a Growl vihette haza az első helyezettnek járó dijat! Gratulálunk... ismét!

     Az EXO győzelme mellett vannak még megjegyzendő dolgok, például az eheti comeback-ek. Itt van például a Big Bang Seungri-ja, aki elhozta a Gotta Talk To U-t nekünk, de Henry is visszatért 1-4-3 (I Love You) cimű dalával. A NU'EST a Sleep Talking-ot, a HISTORY pedig a Tell Me Love cimű dalt hozta el a zenei programba, mig Sunmi csak most debütált a 24 Hours-szal.

     Persze most sem csak a comeback-ek tették érdekessé a show-t. Olyan kedvenceink is jelen voltak továbbá, mint a győztes EXO, a Crayon Pop, Kim Hyun Joong, Lim Jeong Hee, a ZE:A, a B.A.P, a VIXX, a TASTY, a Big Star, a Soul Dive & Swings, a Honey-G, K-Hunter és a 5dolls is.


GYŐZTES:


DEBÜTÁLÁS:


COMEBACK - Seungri:


COMEBACK - Henry:


COMEBACK - NU'EST:


COMEBACK - HISTORY:


EXO:


Crayon Pop:


Bumkey:


Kim Hyun Joong:


Lim Jeong Hee:


ZE:A:


B.A.P:


VIXX:


Tasty:


Big Star:


Soul Dive & Swings:


K-Hunter:


5dolls:


Honey-G:


K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése