2013. szeptember 1., vasárnap

Az EXO '80-as évekbeli dalt énekelt

Annyong K-popperek!



     Az Immortal Song 2 augusztus 31.-ei adásában az EXO visszatért a '80-as évekbe, hogy egy több, mint 20 éves dalt adjon elő a közönségnek.

     Nem sokkal Baekhyun és Chen fantasztikus előadása után az EXO ismét visszatért az Immortal Song 2-be. A fiúk most a Still A Dark Night cimű dalt adták elő, a műsor Jun Young Rok különkiadásában, összekeverve a '80-as évek stilusát a saját Growl stilusukkal.

     A Rainbow Jaekyung-ja, aki a váróteremből nézte végig a produkciót, elismerően beszélt a csapatról: "Ez egy előadás, ami szétrobban a szenvedélytől. Olyan, mintha kijöttek volna a képernyőből." Gilme szintén jókat mondtott a produkcióról: "Mindenkinek szenvedélyes előadása volt, de az EXO csinálta a legjobban."

     A dal előadója, a legendás Jun Young Rok ezt állapitotta meg: "Én itt vagyok, de úgy éreztem, mintha veletek lettem volna a szinpadon."

     Még a fantasztikus előadás ellenére is, az EXO végül nem volt képes megdönteni a Bada által felállitott 414 pontos rekordot.

     Ha kiváncsiak vagytok miért mondott csupa jót a többi előadó a fiúkról, akkor bátran nézzétek meg a csatolt videót, amiben magatok is szem és fültanúi lehettek az EXO szenvedélyes produkciójának.



K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése