2013. augusztus 15., csütörtök

20 dolog, amit talán nem tudtál kedvencedről

Annyong i-fanok!
     Annak ellenére, hogy mindenkinek megvannak a kedvencei, akiket igyekszünk akár napról napra, pillanatról pillanatra követni, azért mi sem tudhatunk mindent róluk. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem is akarhatjuk, hogy mindent tudjunk, és igen, normális dolog, hogy minél többet tudunk, annál inkább érdeklődünk titkaik iránt.
     Azt is meg kell emliteni, hogy nem minden titok "jó", vannak olyanok is, amiket kedvenceink inkább elrejtenének egy rakás festék, designer ruhák és kocsik mögé, hogy soha ne is akadjunk a nyomukra. De hiába várják el tőlünk, csak olyat tudunk szeretni, akit ismerünk.
     Mielőtt elolvasnátok a most következő 20 titkot, ami talán magyar ember még soha nem vett a szájára (de lehet, hogy mégis), jól gondoljátok meg, hogy szeretnétek-e tudni, mert nem biztos, hogy mind tetszeni fog. Felkészültetek?

      1. A We Got Married műsorban, a Brown Eyed Girls Ga In-jának "adásbeli törvényes férje" eredetileg Nichkhun lett volna, ám az utolsó pillanatban, máig is tisztázatlan okok miatt leváltották őt a 2AM Jo Kwon-jára. Ki érti ezt?!
     2. Mindenki egyetlen Suzy-ja 2009-ben elment az Mnet Superstar K-jának meghallgatására, de még a selejtezőben kiesett. Az énekesnőt az mentette meg, hogy egy tehetségkutató felfigyelt rá, és lehetővé tette számára, hogy a JYP Entertainment-hez kerüljön mint gyakornok, és igy debütálhatott később úgy, mint a miss A maknae-ja.
     3. Az EXO-s Luhan egyik becenevét Marilyn Monroe miatt kapta, mert az egykori amerikai diva kinai nevében, azaz a Mali lian Meng lu-ban, a "meng" karakter hasonló ahhoz a szóhoz, amit a kinaiak az aranyos szóra használnak, a "lu" karakter pedig benne van legédesebb EXO tagunk nevében, lásd "LUhan". Szegénykém, biztos nem élvezi különösebben...
     4. Az After School Nana-ja amellett, hogy az csapata első számú táncosa, második számú énekese és rappere, valamint visualja is, még a szépészeti iparban is tevékenykedik, és tagja a Makeup Artist Association-nek (Smink Művészek Egyesülete).
     5. Annak idején régen, bizony még Rain sem volt akkora sztár, mint napjainkban. J. Y. Park elárulta nekünk, hogy Rain-t 18-szor utasitották vissza meghallgatásokon mire végre felfigyeltek a tehetségére és engedélyt kapott rá, hogy a JYP Entertainment-nél kezdjen, mint trainee, és mára az egyik legjelentősebb név a koreai zeneiparban, megérte várnia a lehetőségre és nem feladni.





     6. A Brown Eyed Girls Ga In-ja három másik tag által lett kiválsztva, miután kiesett a Battle Shinhwa-ból. Ga In azt mondta, hogy éppen a mozsdóban sirt miután kiesett, amikor Ahn Jung Hoon zeneszerző megtalálta. Akkor derült ki, hogy az, hogy kiesett a lehető legjobb dolog volt, ami vele történhetett, hiszen ezáltal lett kiválasztva, hogy a tagja legyen a Brown Eyed Girl-nek. Azt hiszem ez mindannyiunkat ösztönözhet arra, hogy ne adjuk fel az álmunk, bármi történik.

     7. A MBLAQ Mir-je bevallotta, hogy nem kellett meghallgatáson részt vennie, hogy bekerüljön a MBLAQ-ba, mert a J. Tune Camp CEO-ja történetesen a sógora. Hm... hát ez a tudat egyáltal nem lelkesit, viszont megállta a helyét, ami javit a dolgon. 
      Ha már Mir-nél tartunk van itt még valami. Mir annak idején titokban eladta az apja tehenét, hogy legyen pénze fizetni egy randin. Fogta a borjút és elvitte eladni azzal, hogy az édesapja küldte, mint ügyintézőt. A kis sunyi!
     8. A SISTAR-os Bora elárulta, hogy az a nap, amikor először debütált a tévében a Golden Ladder cimű műsorban, mint Myeong Ji egyetem szépségkirálynője, ugyanazon a napon volt, amikor az édesapja tragikus módon eltávozott az élők sorából, miután már egy ideje hasi rákkal küzdött. Szegény Bora, átérzem milyen lehetett!
     9. Még elemi iskolás évei alatt, Taecyeon eljegyezte első szerelmét két gyűrűvel. Az egyik gyűrű ezüstből volt, mig a másik aranyból. A dologban ott a bökkenő, hogy az arany gyűrű történetesen az édesanyja jegygyűrűje volt.
     10. Kevesen tudják, hogy Hana édesanyja az 1980-as években szintén énekesként dolgozott, mig édesapja elnöki testőr volt. 
     11. Szintén az elemi iskolás éveiben, a B2ST Yoseob-jának szüleit egyszer felhivták az iskolába, amikor kisfiúk bebizonyitotta, hogy tanáruk valójában parókát visel. Na jó, ez nem rosszaság, inkább jó móka... talán a tanár szempontjából nem annyira, de a diákok tuti jól szórakoztak.  
    12. A Girl's Day Yura-ja elárulta, hogy 500,000 dollárra biztosittatta a lábait. Yura cége, a DreamT Entertainment azt nyilatkozta, hogy "Yura lábai igazán hosszúak és egyetlen seb sincs rajtuk. Mivel ő egy táncos, biztositási szerződést kötött rájuk vészhelyzet esetére." Hát, reméljük nem lesz semmiféle vészhelyzet.
     13. Én is csak nemrég értesültem róla és igazán megrázott: a Big Bang T.O.P-ja elárulta, hogy eredetileg Yang Hyun Suk a Mark művésznevet szerette volna neki adni. Most nézzetek rá! Úgy néz ki, mint egy Mark, de most komolyan? 
     14. Lizzy-t egyszer egy fiú elhivta randizni a suliban. A fiú még azelőtt szakitott vele, hogy a csengő az aznapi órák végét jelezte volna. Őszintén kiváncsi lennék, hogy mi okozta ezt a hirtelen változást. Nos, Lizzy, van valami, amit szeretnél elmondani nekünk? 
     15. Talán ez nem olyan nagy titok, de mindenképpen érdekesség, hogy a B.A.P leaderének, Bang Yong Guk-nak van egy nővére és egy iker-báttyja, aki pont úgy néz ki, mint ő. 
      16. A 2NE1 Park Bom-ja egyszer szarvas köldök cukorkát ajánlott fel Teddy-nek, mert az kimerültnek látszott. Fizetek valamit annak, aki elmagyarázza nekem, hogy mégis hogy kéne elképzelnem a szarvas köldök cukorkát, és hogy mégis miért gondolta Bom, hogy ez segiteni fog Teddy fáradtságán... Várjunk csak, ugye nem valami drogról van szó?!

     17. A SHINee Jonghyun-ja egyszer egy SUV-ot (szabadidőautó) USB-nek nevezett, és most nem viccelek, biztos a forrás, hiszen ezt az információt egy rádiós műsorban mondta el nekünk Minho. Jonghyun, szerencséd, hogy valami másért szeretünk! 
     18. Hyosung édesapjánál tüdőrákot diagnosztizáltak, de sikeres kezeléssel sikerült eltüntetni a betegséget. Amikor úgy döntött, hogy visszamegy dolgozni, hogy támogathassa a családját a rák visszatért és ezúttal legyőzte a testét. Hyosung édesapja 2008-ban halt meg tüdőrákban. Nagyon szomorú lettem, amikor ezt megtudtam, igazán rossz lehetett ezen keresztülmenni az egész családnak.

     19. Ez is inkább vicces lesz, mint érdekes! Az történt, hogy Junho egyszerre eltört 28 pár evőpálcikát... a fenekével.

     20. A Girls' Generation Sunny-jának ugyanaz a születésnapja, tehát május 15., ami a két nővérének. Ezt hogy hozták össze? Mindenesetre biztos nagy a buli május 15.-én!
     Igen, tudom, hogy megvan a 20 titok, amit megigértem, de van itt még valami, amit el kell mondanom. A 2PM 10 Points Out of Ten MV-jének forgatása alatt a stáb leállitotta filmezést a rettenetes szag miatt. Később kiderült, hogy Chansung eresztett el egy galambot.
     Ha tudtok valami titkot kedvenceinkről, amit én esetleg nem emlitettem, vagy nem tudok, akkor nyugodtan megoszthatjátok velünk, én mindig kiváncsi vagyok!

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése