2013. augusztus 9., péntek

M! Countdown - Summer Special - augusztus 8

Annyong i-fanok!

     Ezen a héten az Mnet egy nagyon különleges adással készült az M! Countdown - Summer Special-lal, ahova összes kedvenceteket meghivták, ráadásul hosztoknak sem akárkit választottak, ugyanis a műsort a Brown Eyed Girls-ös Miryo és Narsha vezette.
     A különkiadást a nők uralták, hiszen az első számú jelöltek Ailee és az f(x) lánycsapat voltak, kik közül végül az f(x) került ki győztesen First Love cimű számukkal. A K-Pop World és az AKK teljes csapata gratulál a lányoknak.
     Az egész műsor nagyon változatos volt. A 2NE1 visszatért Do You Love Me cimű számával, emellett az Ulala Session-nek is ez volt a comeback-je a Fonky cimű dallal, akárcsak Lim Jong Hee-nak a Luv Is-szel, a DickPunks-nak a Sunglass-szel vagy a BIG STAR-nak a Run & Run-nal. A QUEEN B'Z most debütált a műsorban, új Bad cimű számával, akárcsak Kang Seung Yoon a Wild and Young-gal, valamint a Wassup szintén Wassup cimű dalával.
     De persze nem csak comeback-kek és debütálások tették szinessé az adást, voltak visszatérő előadók is, mint például a győztes f(x), az EXO, az A Pink, a Girl's Day, a Brown Eyed Girls, a VIXX, a Crayon Pop, Yoo Sung Eun, az A-JAX, a CollaVoice, az AOA Black, a MR.MR és a M.Pire.
     Mivel olvasni nem olyan érdekes, mint nekem volt átélni, engedtessék meg nekem, hogy megmutassam miről maradtatok le!
A GYŐZTES:

A 2NE1 COMEBACK-JE:

A Wassup DEBÜTÁLÁSA:

Kang Seung Yoon DEBÜTÁLÁSA:

A QUEEN B'Z DEBÜTÁLÁSA:

AZ Ulala Session COMEBACK-JE:

Lim Jeong Hee COMEBACK-JE:

A DickPunks COMEBACK-JE:

A BIG STAR COMEBACK-JE:

f(x):

EXO
A Pink:

Girls' Day:

Brown Eyed Girls:

VIXX:

Crayon Pop:

Yoo Seung Eun
A-JAX
CollaVoice
AOA Black:

MR.MR
M.Pire

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése