2013. augusztus 31., szombat

Az EXO átlépte az 500 ezret!

Annyong K-popperek!


     Az EXO felállitotta a rekordot a legtöbb tárgyi album eladásával az idei évre! Ki gondolta azt, hogy a fiúk nem képesek még többet elérni, a mostani sikereik után?

     A fiúk XOXO albuma, úgy a rendes, mint az újrakiadás, augusztur 28.-áig 501 ezer darabos eladást tudhat magáénak. A legutolsó előadók, akik képesek voltak 500 ezer feletti eladási számot elérni egyetlen albumhoz (beleértve annak újrakiadott változatát) a Super Junior volt a Sexy, Free & Single-lel, de az EXO már őket is túlnőtte.

     Hogy kicsit számokban is beszéljünk, az EXO 166 ezer darabot adott el az XOXO Kiss verziójából, majd 131 ezret a Hug verzióból. Az újrakiadott albumból máris elkelt 123 ezer Kiss verziós és 77 ezer Hug verziós. Vajon mennyit adnak még el belőle?

     De menjünk még tovább! Az EXO a legtöbbet eladó előadó a Hanteo történetében 2009 óta, és mivel még mindig ők az elsők a Hanteo chartjain, egyelőre nem lehet megmondani vajon meddig mennek még el ezen az úton.








     Azt hiszem mostmár tényleg megérdemel az EXO egy szivből jövő gratulációt mindenkitől, akár rajongó az illető, akár nem, mert egyszerűen hihetetlen, amit a csapat 2013-ban művel!

K-bloggeretek,
Mia Kim 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése