2013. augusztus 2., péntek

Kang Seung Yoon és csapata táncol

Annyong i-fanok!


     A YG Entertainment fiatal szólistája, Kang Seung Yoon saját YouTube csatornáján osztott meg egy videót, amiben megmutatta rajongóinak, mint amilyen én is vagyok, hogy nem csak az éneklésnek, de a táncnak is a mestere.
     Ehhez a videóhoz nem kell különösebb kommentárt fűzni, elég, ha az ember megnézi. A videóban Kang Seung Yoon nem egyedül táncol, hanem a YG Entertainment egyik lehetséges debütáló csapatával, a Team A, aminek Seung Yoon-on kivül a K-Pop Star finalistája, Lee Seung Hoon is tagja. A video kb. 1 perc hosszú, de a tökéletes szinkron, ami a csapat tagjai, illetve azok mozdulatai között van igencsak meggyőző tud lenni, remélem nem csak számomra, de számotokra is. Gondolom most kapott egy pár új rajongót a Team A. Ugye te is nekik szurkolsz?
     Az sem baj, ha a Team B-nek szurkolsz, a YG Entertainment két nagyon klassz csapatot állitott egymással szembe, hogy küzdjenek meg a debütálás lehetőségéért, igy mindkét csapat hihetelenül erős. Amennyiben tetszett a videó, a YouTube-on megtalálod Kand Seung Yoon legutóbbi title track-jét, a Wild and Young-ot, hiszen ne felejtsük el, hogy ő már debütált, mint szóló énekes. Már azért is érdemes meghallgatni a dalt, mert maga Teddy komponálta, két évvel ezelőtt, de csak most jött el az idő, és az énekes, hogy odaadja valakinek munkáját. Remélem kedvet csináltam hozzá!

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése