2013. augusztus 20., kedd

144 ezer rajongó a TVXQ koncertjén

Annyong i-fanok!

       A TVXQ sikeresen koncertezik, mi sem bizonyithatja ezt jobban, mint az a tény, hogy 144 ezer rajongó volt rájuk kiváncsi a Nissan Stadium-ban, Yokohamában, Japánban, a fiúk idei TVXQ LIVE TOUR 2013 ~TIME~ túrnéján. Ez azért nem semmi!


      A koreai csapat augusztus 17.-én és 18.-án lépett fel a hires stadionban, ahol teltház fogadta őket, mind a 72 ezer hely megtelt. Annak ellenére, hogy a csapatnak már csak két tagja maradt, Yunho és Changmin vérbeli profikként állták meg helyüket a 200 perces koncerteken mindkét este. Egyúttal rekordot is állitottak, hiszen a TVXQ az első külföldi csapat, aki saját koncertet tarthatott a Nissan csarnokában. Ez azért is egyedi, mert még a japán előadók közül is csak a legjobbak kaptak itt fellépési lehetőséget.


      A TVXQ a Fated-del nyitotta meg a koncertet, amit aztán az Android és a Superstar követett. Ezt követően válogatás nélkül játszották a csapat legsikeresebb számait, és nem csak. Elhangzott többek között a Duet, a One More Thing, a Y3K, a Purple Line és a Humanoid is. A két előadó külön is énekelt, Yunho a T-Style cimű dalt, mig Changmin a Rock With You-t adta elő.

      A TVXQ LIVE TOUR 2013 ~TIME~ koncertsorozat április 27.-én indult a Saitama Super Arena-ban, de felléptek több hires csarnokban is ezt követően, mint például a Sapporo Dome, a Nagoya Dome, a Fukuoka Yahoo! Dome, a Kyocera Dome vagy a Tokyo Dome, de véleményem szerint egyik sem volt fogható a Nissan Stadium-ban tartott fináléhoz. Győződjetek meg róla ti magatok!
 








K-bloggeretek,
Mia Kim 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése