2013. augusztus 31., szombat

Heechul ismét üdvözölheti rajongóit

Annyong K-popperek!


     Bár a rajongóinak egy örökkévalóságnak tűnt már a várakozás, a Super Junior egyik sztárja, Kim Heechul, aki most 30 éves, hivatalosan is leszerelt a katonasából, miután teljesitette a rá kiszabott kötelező katonai szolgálatot. 

     Mivel csendes leszerelést akar, Heechul nem tervezett semmiféle eseményt vagy hasonlót, és nem készült néhány szóval vagy beszéddel sem. Azonban, hogy kifejezze háláját annak a 150-nél is nagyobb számú tömegnek, amely rajongókból és riporterekből állt, hogy mégis eljöttek a tiszteletére, Heechul eléjük lépett mosolyogva és integetve.

     Az énekes még annak idején 2011 szeptemberében lépett be, mint közszolgálati tisztviselő és leszerelése alkalmával még jutalomban is részesült, mint példás magaviseletű tiszt. A jövője miatt sem kell aggódnia, hiszen annak ellenére, hogy csak most tért vissza máris szeretettel fogadják őt, és rengeteg jó visszajelzést kapott, úgy a rajongóktól, mint a szakmától.

     Hát, Heechul, örülünk, hogy ismét a köreinkben tudhatunk! Az AKK teljes csapata és Mia Kim gratulál neked szolgálatod sikeres elvégzéséért!

     Ti pedig kedves olvasóink fogadjátok ajándékunkat, a legfrissebb fényképeket a nemrégiben leszerelt kedvencetekről! Ime!







K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése