2013. augusztus 8., csütörtök

2NE1 - Do You Love Me MV

Annyong i-fanok!



     Miután tegnap a lányok megmutatták a táncot, ma végre leleplezték az MV-t is, nehogy a BlackJack véletlenül azt higgyje, hogy nem kap egy rendes MV-t, amiben a négy lány: Bom, Dara, CL és Minzy megmutatják, hogy szórakozik a 2NE1.
     A dalt nem csak úgy összedobta a YG Entertainment első számú lány csapatának, hanem igen komoly csapatot állitott a dal mögé, többek között olyanokat, mint a csak dijat érdemlő dalokat iró és komponáló Teddy, valamint DEE.P és Lydia is. Bár az MV-ben nincs rá utalás, a szám tökéletes folytatása az előző title track-nek, hiszen egy szerelmes lány szeretné megtudni benne, vajon viszontszeretik-e.
     Gondolom már meg is néztétek a fent mellékelt MV-t, tehát már tudjátok, hogy miről fogok beszélni, amikor azt mondom, hogy a lányok MV-je igen személyes hangvételűre sikerült, amiben a lányok megmutathatták milyenek is ők igazán, ami, meg kell hagyni sokkal kellemesebb látvány, mint az erőltetett koncepciók, amibe sokszor úgy erőltetik bele a lányokat, hogy az nem is igazán illik hozzájuk. Szóval a home-video megoldás szerintem jó.
      Ha tetszett a lányok legújabb száma, akkor ne hagyd ki a fellépéseiket, az M! Countdown-on (ma), a Music Bank-on, a Music Core-on és az Inkigayo-n. Ha nagyon jól fognak szerepelni a chart-okon, igérem, hogy beszámolok róla, ahogy a B.A.P-vel is tettem!

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése