2013. augusztus 6., kedd

A 2NE1 BTS-t vizslat következő klippjéhez

Annyong i-fanok!


     Szerettem volna ha először látjátok a videót, mert igen frissitően hat az embererre! A 2NE1 teljesen le van lazulva, legalábbis sajátkészitésű házi BTS videójukból ez derül ki. A videó hátterében hallható a lányok hamarosan megérkező új dala, a Do You Love Me, amihez MV is készül.
     Úgy látszik a lányokat nem fárasztotta le a folyamatos forgatás és próba, ráadásul az sem, hogy az idő is igencsak szoritja őket. De hát nem ez a 2NE1 varázsa? Mindig képesek marhulni egy jót, ha arról van szó. Ráadásul szerintem nagyon cool, hogy egy házivideót mutattak meg nekünk, ahelyett, hogy teljesen elrendezett, full-costumed video-val jelentkeztek volna. Nagyon laza, nagyon vagány, nagyon 2NE1.
     Ha lehet hinni a lányoknak, illetve a pletykáknak, talán nem ez lesz az utolsó videó amit látunk még az MV megjelenése előtt, de remélhetőleg az MV lesz a legnagyobb dobás, különben értelmét vesztené az egész... De várjunk csak... mióta is kell félteni a 2NE1-t? Hát ez az...
     A rajongóknak eddig nagyon bejött a videó, többnyire pozitiv értékelést kaptak, de ez nem is csoda, hiszen igazán ritka és emberközeli élmény, amikor az ember igy látja az egyik legjelentősebb K-Pop bandát, igazán lelkesitő.
      A Do You Love Me-re már nem kell sokat várni. Augusztus 7.-én már a tietek lesz!

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése