2013. augusztus 7., szerda

2NE1 Do You Love Me - koreográfia videó

Annyong i-fanok!


     A 2NE1 megmutatta nekünk következő dalához, a Do You Love Me-hez tartozó, igencsak sokat gyakorolt koreográfiáját, ezzel szerették volna elkáprásztatni rajongóikat, a BlackJack fandomot, de mindenki mást is arra ösztönözni, hogy hallgassák és szeressék új dalukat.
     Emlékezzünk, hogy a dal jövetelen nem csak egy újabb 2NE1 chart győzelmet jelenthez, hanem egy (mini) album hamarosan bekövetkező megjelenését, ugyanis a Do You Love Me már a második dal a love story-ban, illetve a sorban, a Falling In Love után. A 2NE1-hoz eddig annyira nem közel álló, igen romantikus húrokat próbálják a lányok megpengetni, persze CL Baddest Female stilusával keverve.
     Immár okosabbak vagyunk annyiban, hogy ismerjük a dal teljes szövegét, ami nem más, mint egy olyan lány érzéseinek a leirása, aki miután szerelmes lett (Falling In Love), szeretné megtudni, vajon a másik is ugyanúgy érez iránta. A dal minőségéről nem kisebb nevek gondoskodnak, mint a YG Entertainment Teddy-je, DEE.P, valamint Lydia.
     A zenei világ és a BlackJack fandom egy kicsit össze van most zavarodva, hiszen a lányok, illetve azoknak kiadója úgy nyilatkozott, a Do You Love Me nem kap majd megszokott MV-t, ahogy azt a rajongók várták, sokkal inkább az előzőleg közzétett BTS videóhoz hasonló házi-videó feeling-et igérik. Mivel a dalhoz most megjelent egy táncos videó, amiben ráadásul az egész dalra fény derült, néhányan úgy vélekednek ezt adta a 2NE1 MV helyett, de még meglátjuk mi lesz a napokban.
      A lányok mostanában sok mindenben változásokat kezdeményeztek. Többek között több variety show meghivását fogadják el, és több zenei programnak is jelezték részvételi szándékokat. Ennek konkluziójaként láthatjuk a lányokat 8.-ától kezdődőleg olyan programokon, mint az M! Countdown, a Music Bank, a Music Core vagy az Inkigayo. Ne maradjatok le róla!

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése