2013. augusztus 15., csütörtök

A Dynamic Dua Guilty-je ismét első a chartokon

Annyong i-fanok!

     Az EXO néhány tagja elénekelte a Dynamic Duo egyik régebbi, de annál jobb dalát, a Guilty-t, és a hip hop duo a Twitter-en köszönte meg hoobae-jainak, hogy dalukat még egyszer elővették, hiszen hirtelen megint mindenki figyelni kezdett a dalra.
     A Dynamic Duo egyik tagja, Choiza köszönetképpen ezt tweetelte az EXO-nak: "Köszönöm, EXO!!! RT a Super Junior Kiss the Radio-ján, az EXO D.O-ja, Chanyeol-ja és Kris-je a Guilty-t énekelték! Ez most 1. a MelOn valós idejű keresési chartján!!" Choiza egy képet is megosztott, amivel bizonyithatja az állitását, na meg az EXO erejét.
     Gaeko is twittelt egy rövidebbet, csak ennyit: "Ooh, mi van?", ezzel kifejezve, mennyire meglepte, hogy a népszerű csapat az ő dalát énekelte. Micsoda befolyásod lett, EXO!
     Most, hogy ennyit beszéltünk róla, itt az ideje, hogy megmutassam nektek mi is váltotta ezt ki. Felkészültetek? Jön az EXO!

     Gaeko nem csak az EXO-ra gondolt, úgy döntött megoszt velünk még két cover videót, amit idol csapatok készitettek. Az egyiken a SHINee, a másikon a Block B látható!



     És mi a ti véleményetek? Tetszik a Dynamic Duo száma? Esetleg jobban tetszett valamelyik új kedvencetek előadásában? Irjátok meg bátran!

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése