2013. augusztus 20., kedd

A Woollim csapatai az SMTOWN-nal

Annyong i-fanok!

     A közelmúltban történt meg, hogy a Woollim Entertainment és az SM C&C összeolvadt Woollim Label néven, aminek már most kezdenek előbújni a hosszútávú következményei, például az, hogy hamarosan láthatjuk majd mondjuk az INFINITE-et az SMTOWN koncerteken a Girls' Generation, a Super Junior, a TVXQ, az f(x), a SHINee vagy az EXO oldalán.

     De ennyire azért ne szaladjunk előre, egyelőre a Tasty jelezte biztosan, hogy ott lesz októberben az SMTOWN által szervezett koncerten Pekingben. Az INFINITE esetében némileg nehezebb összeegyeztetni a dolgokat, hiszen ők éppen világ körüli túrnéra készülnek, igy nem érnek rá annyira bekapcsolódni az SMTOWN koncertsorozataiba, ám a pletykák szerint némi átszervezéssel ők is meg tudnak majd jelenni néhány fellépésen.


     Egy másik Woollim csapat, a Nell még biztosan nem fog csatlakozni az SMTOWN-hoz, de közöttünk szólva talán ez nem is akkora nagy baj. Ami engem illet, én már nagyon kiváncsi vagyok milyen is lesz majd az SMTOWN, ha az INFINTE is csatlakozik az SM Entertainment előadóihoz.


K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése