2013. augusztus 26., hétfő

Eunhyuk fagyit vett rajongóinak

Annyong i-fanok!


     Eunhyuk fagyit vett mindenkinek, aki elment, hogy szurkoljon neki, mint rendhagyó DJ-nek a Super Junior Kiss the Radio cimű műsorának adásában. Talán nem ez a legfontosabb hir, ami a mai nap történt, de mindenképpen az egyik legszebb gesztus, ezért megérdemelte kiemelt figyelmünket.

     Mint mind tudjátok a rádió DJ-je valójában Ryeowook, de az eredeti DJ-k annak idején még Eunhyuk és Leeteuk voltak, ők inditották el ezt az egészet 7 évvel ezelőtt. Eunhyuk is azért vállalta erre a napra a DJ feladatköreit, hogy ezzel ünnepelje meg az elindulás 7. évfodulóját. Amikor észrevette milyen észbontó meleg van odakint, és a rajongók mégis maradnak és szurkolnak neki, úgy érezte tenni kell valamit, ezért minden egyes kintlevőt meglepett egy fagylalttal.

     Ryeowook sem maradt ki az ünneplésből, ő irt egy levelet, amiben megköszönte a csapattagoknak, a hallgatóknak és a SuKiRa stábjának mindazt, amit eddig tettek. Nincs más hátra, hogy mi is ezt tegyük, gratulálunk az elmúlt 7 év sikereihez és reméljük még 7 évig tart majd ez a sikerszéria!





K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése