2013. augusztus 19., hétfő

Inkigayo augusztus 18 - Újabb EXO győzelem

Annyong i-fanok!

     Itt az ideje, hogy újabb fantasztikus fellépésekről és bámulatos produkciókról számoljak be nektek, hiszen tegnap is futott az SBS csatornáján az Inkigayo. Most is jelen voltak szeretett hosztjaink, a ZE:A Kwanghee-ja és Lee Hyun Woo, akik a tegnapi adás során a Girl's Day Minah-jával kiegészülve vezették a műsort.
     Gondolom nem is kell mondanom, és nem is lep meg titeket, hogy most is nagyon erős és szoros verseny volt az ezúttal három első számú jelölt között, akik nem mások voltak, mint a 2NE1, az f(x) és az EXO. De a szoros versenyből ismét az EXO Growl-ja került ki győztesen.


     Az estet ezúttal is a sztárkavalkád jellemezte, rengeteg előadó vett részt a vasárnapi megmérettetésen. Az ő neveik a következőek: a 2NE1, az EXO, az f(x), Lim Jeong Hee, a Brown Eyed Girls, a B.A.P, a BEStie, a 5Dolls, az A-JAX, a VIXX, az M.I.B, a Crayon Pop, az A Pink, Kim Hyun Joong, a B2ST, az AOA Black és a ZE:A.
     Mint minden alkalommal igyekszem most is megmutatni nektek az adás nagy részét YouTube videókon keresztül. Nézzétek meg kedvenceiteket!

A Pink - DRIVING SAFETY SONG:


Sunmi - NEXT WEEK TEASER:

Seungri - NEXT WEEK TEASER:

COMEBACK - Sungri meglepetés teaser és interjú:

ELSŐ-SZÁMÚ ESÉLYES: EXO - Growl:

ELSŐ-SZÁMÚ ESÉLYES: 2NE1 - Do You Love Me:

ELSŐ-SZÁMÚ ESÉLYES: f(x) - Rum Pum Pum Pum:

GYŐZTES - EXO:

5Dolls:

Lim Jeong Hee:

B.A.P:

Kim Hyun Joong:

Brown Eyed Girls:

A-Jax:

B2ST:

VIXX:

Crayon Pop:

Girl's Day:

A Pink:

AoA:

ZE:A:

M.I.B:

BEStie:

Double A:


K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése