2013. augusztus 29., csütörtök

A Block B a Seven Seasons alatt tér vissa

Annyong K-Popperek!

 
     Block B fanok figyelem! Van egy jó hirem a számotokra! Kedvenceitek éppen azon dolgoznak, hogy visszatérjenek hozzátok és persze a reflektorfénybe!

     Mind azt bizonyára mind nagyon jól tudjátok, a fiúk eltűntek a szemünk elől egy időre, azóta, hogy a csapat, és annak régi ügynöksége, a Stardom perbe került egymással. Azóta, a felek megpróbálták megoldani a problémáikat, és jó néhány megbeszélés, veszekedés, és tárgyalás után, végre sikerült túljutni a sérelmeken, sőt már ki is dolgoztak egy tervet arra nézve, hogy a Block B minél hamarabb visszatérhessen és folytathassa zenei aktivitását.

     A tárgyalások eredményeként mind a két fél meg tudott egyezni, és igy a Stardom maga volt a közvetitője annak a megegyezésnek, amit az egyik új céggel, a Seven Seasons-szel kötöttek a fiúk, és amiben a Stardom tulajdonképpen átruházta a fiúk exkluziv szerződéseit az új manadzser ügynökségnek. Tehát a fiúk már hivatalosan is a Seven Seasons-höz tartoznak!

     Bár a Block B menedzselései jogai már a Seven Seasons-nál vannak, a szóvivők közleményei alapján a Stardom továbbra is támogatni fogja a fiúkat és szurkolni fog a Block B jövőbeli tevékenységein és karrierjükben (azaz szent a béke!).

      A Seven Seasons nyilatkozatában ezek álltak: "A legjobbat fogjuk adni magunkból, és igy a Block B, akiknek nehéz időket kellett megélniük egy ideig, képesek lesznek visszatérni a zeneiparba és ragyogtatni a tehetségüket. Ezen felül, szeretnénk megköszönni az összes rajongónak, akik továbbra is hittek a Block B-ben, és mi igérjük, hogy mindenképpen visszafogjuk nektek fizetni a bizalmatokat."

     Persze egyelőre semmi fontosabb információt vagy részletet nem osztottak meg a Block B visszatérésével kapcsolatban, úgyhogy nem tehetünk mást, minthogy rajta tartjuk a szemünket a témán és figyeljük a Block B jövőbeli tevékenységeit!

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése