2013. augusztus 8., csütörtök

Nem gondolnád, hogy egyidősek!

Annyong i-fanok!

     Nem rég olvastam egy néhány olyan esetről, ahol bár a két idol egyidős, azt mondanád, az egyik éveket legtagadhat vagy épp ellenkezőleg, sokkal idősebbnek hat a koránál. Ebben a cikkben szeretném átvenni abból a cikkből azokat a párokat, ahol tényleg evidens ez a bizonyos ráta. Amit tanulhatunk belőle az mindenképpen az, hogy csak azért, mert valaki a maknae-ja egy csapatnak, még egyáltalán nem biztos, hogy ő néz ki a legfiatalabbnak, na és az is lehet, hogy a legidősebbek sosem öregszenek meg (legalábbis K-Pop mértékben számolva az időt).
     Ne feledjétek, a következő K-Pop sztárok ugyanabban az évben születtek, ezt akár le is ellenőrizhetitek, ha nem hiszitek el, viszont azt majd a saját szemetekkel dönthetitek el, hogy ez mennyire látszik rajtuk vagy sem. A végén kérlek benneteket, hogy ne felejtsetek el szavazni arra, hogy melyiket szeretitek jobban: ha a sztárok érettebbek a koruknál, vagy azt, ha ártatlan baba-arcúak maradnak hosszú ideig?
1. 1986 - BoA kontra Boram (T-ara)
 
2. 1988 - Gyuri (KARA) kontra UEE (After School)
3. 1990 - Kang Min Kyung kontra ChoA (Crayon Pop)
4. 1990 - Chansung (2PM) kontra Luhan (EXO)
 
5. 1991 - Nana (After School) kontra Seohyun (Girls' Generation)
 
6. 1991 - Eli (U-KISS) kontra Minhyuk (CNBLUE)
7. 1992 - Zico (Block B) kontra Sandeul (B1A4)
8. 1993 - Dasom (SISTAR) kontra IU
9. 1993 - Daehyun (B.A.P) kontra Taemin (SHINee)
10. 1995 - Baekho (NU'EST) kontra Ricky (TEEN TOP)
     Ha van esetleg kedvencetek (vagy kedvenc párosotok) akkor azt lent megoszthatjátok velünk, de ne feledjetek el szavazni sem jobb oldalt fent, mert kiváncsiak vagyunk a véleményetekre!

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése