2013. augusztus 7., szerda

A B.A.P BADMAN-je tarolt

Annyong i-fanok!

     A B.A.P comeback-j;t hivatalosan is sikeresnek minősithetjük. Még csak egy napja tértek vissza legújabb, BADMAN cimű title track-jükkel és az az ahhoz tartozó kislemezzel, de máris megszerezték az 1. helyet az iTunes-on. Gratulálunk!
     Mi teszi a sztorit olyan különlegessé, hogy beválogattam a két legérdekesebb napi hir közé, amit megosztok veletek? Természetesen azt, hogy az 1. helyezést az amerikai hip-hop album chart-ján érték el, nem csak Koreában. És ez nem minden: a fiúk második helyen vannak jelenleg a finnországi, a japán és az új-zélandi chartokon is, mig Portugáliában is megszerezték a 7. helyet. Szééép!
     A BABY számára külön büszkeség az is, hogy leader-ünk Bang Yong Guk maga irta a fődal szövegét, mégpedig nem is akármilyen céllal. Szerette volna felkelteni az emberek figyelmét olyan fontos kérdésekre, mint a társadalomban elkövetett általános bűnözés, mert ő úgy érezte kötelessége, hogy olyanra hivja fel csapata a figyelmet, amit mások figyelmen kivül hagynak.
     Azt hiszen tényleg nem maradt már más hátra, minthogy Mia Kim és az AKK teljes csapata kifejezze, mennyire büszke a B.A.P-re és, hogy átadjuk személyes gratulációinkat a 6-tagú K-Pop csapatnak.

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése