2013. augusztus 26., hétfő

Inkigayo aug. 25 - Első az EXO

Annyong i-fanok!


     Vasárnap ismét felhangzott az ismerős zene és ismét eljött az idő, az SBS Inkigayo-jának, az egyik legrangosabb zenei show-nak az adásideje. Ezen a héten a műsort a ZE:A énekes szinésze, Kwanghee, a szintén szinész Lee Hyun Woo és egyetlen női hosztként a Girl's Day csodás hangú főénekesnője, Bang Minah vezette.

     Ismét szoros volt az összecsapás, három csapat is versenghetett az első helyezettnek járó trófeáért, a Crayon Pop, az f(x) és az EXO. A végső győzelem a férfiaké lett, hiszen az EXO és a Growl ebben a műsorban is tarolt, igy az egész hét az övék volt. Tényleg gratulálunk, EXO!

     Ezen a héten öt előadó-nak volt comeback-je az Inkigayo-n. Sunmi debütált a 24 Hours-szal, mig a Big Bang maknae-ja, Seungri a Gotta Talk To U-val tért vissza. A NU'EST comeback-je elhozta a Sleep Talking-ot, mig Henry szerelemről énekelt a 1-4-3 (I Love You) cimű dalában, aminek előadásában Super Junior-os társai, Donghae és Eunhyuk segitették.

     A héten talán az Inkigayo-ban követhettünk legváltozatosabb műsort, fellépéseket, hiszen rengeteg előadó volt jelen. Az este további előadói közé számláltatnak a 2NE1, a Brown Eyed Girls, a B2ST, az EXO, a B.A.P, a Lush, NC.A, a TASTY, Bumkey San E-val, Lim Jeong Hee, Kim Hyun Joong, a Koyote, a Royal Pirates, K-Hunter és a ZE:A.


     Ezúttal is próbáltam nektek összeszedni minden videót, amit csak tudtam, de ne feledjétek, hogy ha szeretnétek látni, akkor minél hamarabb tegyétek, mert lehet, hogy eltűnnek a videók a YouTube-ról.

DRIVING SAFETY SONG - B.A.P:



JÖVŐ HETI TEASER - SPICA:



JÖVŐ HETI TEASER - Teen Top:



COMEBACK: Seungri - Gotta Talk To U & GG Be:



COMEBACK: Sunmi - 24 Hours:





COMEBACK: NU'EST - Sleep Talking & Beautiful Ghost:



COMEBACK: Henry - 1-4-3 (I Love You):



ELSŐ SZÁMÚ JELÖLT: EXO - Growl:



GYŐZTES - EXO:



2NE1:



Lim Jeong Hee:



B.A.P:



Kim Hyun Joong:



Brown Eyed Girls:



Koyote:



B2ST:



Bumkey feat. San E:



TASTY:



NC.A:



ZE:A:



K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése