2013. augusztus 14., szerda

Az EXO és a sasaeng fanok

Annyong i-fanok!

      Azt minden lelkifurdalás nélkül állithatom, hogy az EXO-nak nagyon is szenvedélyes rajongótábora van, de az EXO szavaival élve, ezt a szenvedélyt nem ártana kicsit korlátozni, persze csak épp annyira, hogy mindenkinek biztonságos és kényelmes legyen.
      Az EXO-t egy interjú során kérdezték meg, hogy mit is szólnak, az ilyen rajongókhoz, illetve azok megnyilvánulásaihoz: "Nekünk van egy csomó az úgynevezett sasaeng fanokból. Természetesen, mi tudatában vagyunk annak, hogy a cselekedeteik az irántunk való érdeklődésben és szeretetben gyökereznek, ezért hálásak vagyunk, amiért szeretnek minket. De őszintén szólva, mi azt reméljük, hogy kontrollálni tudják magukat egy kicsit."
      Az EXo tagok azt is elmondták, hogy néha nekik is sok a rajongók jelenléte: "Annak ellenére, hogy szeretjük, hogy eljönnek, hogy lássanak minket, azt szeretnénk, ha vigyáznánk a rendre és viselkednénk a nyilvános helyeken... Amikor tengerentúli programjaink vannak, (a sasaeng fanok) szándékosan ugyanazon a repülőgépen utaznak, amelyiken mi és állandóan képeket csinálnak rólunk. Minél inkább kényelmetlen nekünk, sokszor sajnáltuk az ártatlan utasokat és személyzetet a veszteségért."
     "Sajnáljuk a szomszédainkat is, akik szintén szenvednek, amikor a rajongók a lakásunkhoz jönnek. Vannak olyan rajongók, akik ott is alszanak a lakásunk előtt és azt reméljük, hogy tartóztatni fogják magukat attól, hogy ilyen veszélyes dolgot csináljanak. És még hálásabbak leszünk, hogyha rendet tartanak, amikor eljönnek, hogy találkozzanak velünk a nyilvános eseményeken."
     És ha már szóbajöttek a sasaeng rajongók, akkor a csapat kapott az alkalmon és tisztázta a pletykát is, azokról a bizonyos fotókról, amiket állitólam egy női sasaeng rajongó készitett, aki férfinek öltözve követte a fiúkat a férfi mozsdóba. "Nem olyan régen, volt egy olyan pletyka, hogy az egyik női rajongó leborotválta a fejét és bejött a férfi WC-be, ahol mi is voltunk és csinált egy képet. Valójában, tényleg vannak olyan emberek, akik követnek minket a fürdőszobába, hogy fényképeket csinálhassanak, de ezeknek a bizonyos képeknek az esetében a rajongó nem egy férfinek öltözött lány volt, hanem egy srác."
     A fiúk ezen kivül megosztottak néhány érdekes hirt arról is, hogy hamarosan szeretnének hivatalos rajongói klubot alapitani: "Tervezzük, hogy elinditunk egy hivatalos rajongói klubot is ebben az évben. Ha ez megtörténik, akkor úgy gondoljuk, hogy nagyon szervezettség lesz a rajongók között, akik jönnek, hogy lássanak minket."



K-blogeretek,
Mia Kim






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése