2013. augusztus 6., kedd

A régvárt MV megérkezett - B.A.P: BADMAN

Annyong i-fanok!

     Végre megérkezett, amire már hetek óta vártunk! A B.A.P visszatért új MV-jével, és egy mini albummal. Remélem megnéztétek, nem disznek tettem ki, ráadásul ez a nap főhire. Bocsássatok meg, ha túl izgatott vagyok, de ennek a bandának történetesen a fele a bias listámon van.
      Detroit-ot, főleg a Transformers helyszineit elárasztották a Warrior-ok (harcosok, utalás a B.A.P debütáló MV-jére), hogy felvegyék a harcot a bűnözéssel, Hong Won Ki rendezésével a ZanyBros-tól. Vélemények? Ne mind egyszerre, de van hely lent a kommentszektroban.
      Nem csupán a látványvilág és a hamisitatlan B.A.P hangzás, de a szöveg is igazán figyelemfelkeltő. Leader-ünk, Bang Yong Guk igazán jó munkát végzett vele. Neked is tetszik? Mondd el - tudod, komment-szekció.
      Szereztem nektek egy playlist-et, ahol meghallgathatjátok a teljes mini-albumot, de én a helyetekben sietnék még mielőtt esetleg letörlik a videókat (bár a három nemrégiben megjelent MV alatt már a felét hallottátok). Majd irjátok meg melyik a kedvencetek!


K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése