2013. augusztus 16., péntek

M! Countdown augusztus 15 - A 2ne1 tarolt

Annyong i-fanok!

      Ezen a héten is visszatért egyik kedvenc zenei műsorunk az Mnet-en, az M! Countdown, hogy elhozza nekünk kedvenc előadóinkat és a jelenleg trendi dalokat, mindemellett ezen a héten egy új hosztot is, Kim Woo Bin személyében.
      A mindig nagyon kemény és szoros verseny első számú győztes-jelöltjei ezen a héten a Crayon Pop és a 2NE1 voltak, de a nap végén a 2NE1 vihette haza az M! Countdown győztesének járó trófeát Do You Love Me cimű daláért. Gratulálunk!
      De lássuk mi történt még ebben az epizódban! San E végre visszatért a Story of Someone I Know cimű új dalával, ahogy a már régen várt Badman is felhangzott a műsorban a B.A.P előadásában. A TASTY sem maradt otthon, MAMAMA cimű dalukkal kápráztatták el a közönséget, mig a ZE:A szintén új dalát, a Ghost of the Wind-et hozta magával.
      Az est további előadói sem voltak kisebb személyek, mint Lim Jeong Hee, Kim Hyun Joong, a 2NE1, a 5dolls, az M.I.B, a VIXX, a BIG STAR, a Crayon Pop, a 24K, a Lush, a Stellar, Kim Greem és a Say Yes. Elég változatos ahhoz, hogy mindenki megtalálja kedvencét közöttük.
      Korai lenne kijelenteni, hogy az utóbbi videók közül mind fent maradhat a YouTube-on, szóval addig nézzétek meg, mig itt vannak! Ime!

A GYŐZTES:


San E COMEBACK:


B.A.P COMEBACK:



TASTY COMEBACK:


ZE:A COMEBACK:



Kim Hyun Joong:


2NE1:


5dolls:


VIXX:


Big Star:


Crayon Pop:


24K:


Lush:


Stellar:


Kim Greem:


Say Yes:

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése