2013. augusztus 31., szombat

160 sztár vetélkedik

Annyong K-popperek!


     Az egyik legérdekesebb eseménye a vakációs K-pop világnak, az Idol Star Athletics Championship most visszatér egy Chuseok különkiadással, ahol nem kevesebb, mint 160 kedvencünk lesz jelen, hogy részt vegyen az eseményen!

     Az egymással vetélkedő 160 hiresség listája meglehetősen hosszú lenne, de a példának okáért olyanokból állt, mint a 2PM, a miss A, Henry, a B2ST, az INFINITE, a MBLAQ, a ZE:A, a SECRET, a Rainbow, a Girl's Day, az A Pink, a Dal Shabet, a TEEN TOP, a B1A4, az EXO, a Crayon Pop, a VIXX, Roh Ji Hoon és még nagyon sokan mások.

     A B2ST Doojoon-ja, a ZE:A Dongjun-ja, a 2AM Seulong-ja, a VIXX Leo-ja, Roh Ji Hoon, Goo Ja Myung, az EXO Luhan-ja és Xiumin-ja és az INFINITE Sungyeol-ja és Hoya-ja egy új sport kategóriában is össze fogják mérni erejüket és ügyességüket, az idén először megszervezett futsal bajnokságon, ami a gyengébbek kedvéért olyan, mint a foci egy teremben.

     Kim Jae Dong és Jun Hyun Moo lesznek a fő MC-k az eseményen, mig Lee Byung Jin és Heo Il Hoo lesznek a labdarúgó megmérettetés hosztjai és Kikwang és Defconn szintén megmutatják szellemes vonzerejüket, mint segéd MC-k. 

     A különkiadás Goyang-ban, Gyeonggido-ban lesz felvéve szeptember 3.-án, úgyhogy már igazán nem kell rá sokágig várni!
 
K-bloggeretek,
Mia Kim

Heechul ismét üdvözölheti rajongóit

Annyong K-popperek!


     Bár a rajongóinak egy örökkévalóságnak tűnt már a várakozás, a Super Junior egyik sztárja, Kim Heechul, aki most 30 éves, hivatalosan is leszerelt a katonasából, miután teljesitette a rá kiszabott kötelező katonai szolgálatot. 

     Mivel csendes leszerelést akar, Heechul nem tervezett semmiféle eseményt vagy hasonlót, és nem készült néhány szóval vagy beszéddel sem. Azonban, hogy kifejezze háláját annak a 150-nél is nagyobb számú tömegnek, amely rajongókból és riporterekből állt, hogy mégis eljöttek a tiszteletére, Heechul eléjük lépett mosolyogva és integetve.

     Az énekes még annak idején 2011 szeptemberében lépett be, mint közszolgálati tisztviselő és leszerelése alkalmával még jutalomban is részesült, mint példás magaviseletű tiszt. A jövője miatt sem kell aggódnia, hiszen annak ellenére, hogy csak most tért vissza máris szeretettel fogadják őt, és rengeteg jó visszajelzést kapott, úgy a rajongóktól, mint a szakmától.

     Hát, Heechul, örülünk, hogy ismét a köreinkben tudhatunk! Az AKK teljes csapata és Mia Kim gratulál neked szolgálatod sikeres elvégzéséért!

     Ti pedig kedves olvasóink fogadjátok ajándékunkat, a legfrissebb fényképeket a nemrégiben leszerelt kedvencetekről! Ime!







K-bloggeretek,
Mia Kim

Az EXO átlépte az 500 ezret!

Annyong K-popperek!


     Az EXO felállitotta a rekordot a legtöbb tárgyi album eladásával az idei évre! Ki gondolta azt, hogy a fiúk nem képesek még többet elérni, a mostani sikereik után?

     A fiúk XOXO albuma, úgy a rendes, mint az újrakiadás, augusztur 28.-áig 501 ezer darabos eladást tudhat magáénak. A legutolsó előadók, akik képesek voltak 500 ezer feletti eladási számot elérni egyetlen albumhoz (beleértve annak újrakiadott változatát) a Super Junior volt a Sexy, Free & Single-lel, de az EXO már őket is túlnőtte.

     Hogy kicsit számokban is beszéljünk, az EXO 166 ezer darabot adott el az XOXO Kiss verziójából, majd 131 ezret a Hug verzióból. Az újrakiadott albumból máris elkelt 123 ezer Kiss verziós és 77 ezer Hug verziós. Vajon mennyit adnak még el belőle?

     De menjünk még tovább! Az EXO a legtöbbet eladó előadó a Hanteo történetében 2009 óta, és mivel még mindig ők az elsők a Hanteo chartjain, egyelőre nem lehet megmondani vajon meddig mennek még el ezen az úton.








     Azt hiszem mostmár tényleg megérdemel az EXO egy szivből jövő gratulációt mindenkitől, akár rajongó az illető, akár nem, mert egyszerűen hihetetlen, amit a csapat 2013-ban művel!

K-bloggeretek,
Mia Kim 

2013. augusztus 29., csütörtök

A Block B a Seven Seasons alatt tér vissa

Annyong K-Popperek!

 
     Block B fanok figyelem! Van egy jó hirem a számotokra! Kedvenceitek éppen azon dolgoznak, hogy visszatérjenek hozzátok és persze a reflektorfénybe!

     Mind azt bizonyára mind nagyon jól tudjátok, a fiúk eltűntek a szemünk elől egy időre, azóta, hogy a csapat, és annak régi ügynöksége, a Stardom perbe került egymással. Azóta, a felek megpróbálták megoldani a problémáikat, és jó néhány megbeszélés, veszekedés, és tárgyalás után, végre sikerült túljutni a sérelmeken, sőt már ki is dolgoztak egy tervet arra nézve, hogy a Block B minél hamarabb visszatérhessen és folytathassa zenei aktivitását.

     A tárgyalások eredményeként mind a két fél meg tudott egyezni, és igy a Stardom maga volt a közvetitője annak a megegyezésnek, amit az egyik új céggel, a Seven Seasons-szel kötöttek a fiúk, és amiben a Stardom tulajdonképpen átruházta a fiúk exkluziv szerződéseit az új manadzser ügynökségnek. Tehát a fiúk már hivatalosan is a Seven Seasons-höz tartoznak!

     Bár a Block B menedzselései jogai már a Seven Seasons-nál vannak, a szóvivők közleményei alapján a Stardom továbbra is támogatni fogja a fiúkat és szurkolni fog a Block B jövőbeli tevékenységein és karrierjükben (azaz szent a béke!).

      A Seven Seasons nyilatkozatában ezek álltak: "A legjobbat fogjuk adni magunkból, és igy a Block B, akiknek nehéz időket kellett megélniük egy ideig, képesek lesznek visszatérni a zeneiparba és ragyogtatni a tehetségüket. Ezen felül, szeretnénk megköszönni az összes rajongónak, akik továbbra is hittek a Block B-ben, és mi igérjük, hogy mindenképpen visszafogjuk nektek fizetni a bizalmatokat."

     Persze egyelőre semmi fontosabb információt vagy részletet nem osztottak meg a Block B visszatérésével kapcsolatban, úgyhogy nem tehetünk mást, minthogy rajta tartjuk a szemünket a témán és figyeljük a Block B jövőbeli tevékenységeit!

K-bloggeretek,
Mia Kim

Az EXOé a Show Champion trófea!

Annyong K-popperek!



     Az EXO vitte haza a Show Champion trófeáját mégpedig zsinórban a második héten már. Úgy tűnik a 12 tagú banda idén megállithatatlan!

     A Show Champoion ezt tweetelte: "Ki nyerte meg "a Show Champion-ban a Champion Song-ot augusztus 28.-án? Az EXO Growl-ja volt az! Gratulálunk~ Az EXO vitte haza a Champion Song trófeát zsinórban két héten is! Egy aranyos képet is csináltak a természetes fény alatt! Még egyszer gratulálunk ^^". 

     Nézzétek meg a fiúk produkcióját itt lent, és mást nem is mondhatunk, vagy fűzhetünk hozzá, csak annyit, hogy tényleg, szivből gratulálunk EXO, hihetetlen mit műveltek!



K-bloggeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 28., szerda

A KARA 2. teasere a Damaged Lady-hez

Annyong K-Popperek!



     A KARA visszatért, hogy újabb teaser-t mutasson a rajongóinak a hamarosan megjelenő új daluk videóklippjéhez, a Damaged Lady-hez.

     Ahogy korábban a teaser képek esetében is láthattuk, hogy a fiús koncepcióból hamar átváltoznak hercegnőkké és királynőkké, ugyanúgy ezen a felvételen is királyi pompában láthatjuk tündökölni az öt KARA-s énekesnőt.

     A lányok igazi nemeseknek öltöztek ezúttal, sok ékszerrel és tiarákkal, koronákkal, ami nagyon is kiváncsivá tette a rajongókat, hogy vajon mindez hogyan kapcsolódhat a Damaged Lady koncepciójához. Egy biztos, a stilusérzékük most sem hagyta el őket!

     Ne hagyd ki a KARA új teaser-eit és maradj rajta a hiren egészen szeptemberig, amikor végre megérkeznek a lányok új comeback-jükkel.

K-bloggeretek,
Mia Kim

Song Joong Ki elbúcsúzik rajongóitól

Annyong K-popperek!


     Rajongók, zsepiket elő! Eljött a nap, amit egyikőtök se várt, sőt mind rettegtetek tőle, Song Joong Ki hivatalosan is bevonult a hadseregbe.

     A szinész online is hagyott egy üzenetet rajongóinak, akik mind aggódtak érte, és próbálja megvigasztalni őket: "Visszafogok térni egészségesen és jól. Ne aggódjatok... Köszönöm, hogy messziről eljöttetek, hogy meglátogassatok."


     Song Joong Ki a 102. zászlóajba lépett be, Chuncheon-ban, Gangwondo-ban, ahol egy 5 hetes tréningen fog majd részt venni, amin ha túl esett, akkor további 21 hónapig fog szolgálni a seregben, mint katona. Mi ehhez itt nem vagyunk hozzászokva, ezért picit aggódom érte és kicsit soknak tűnik!











     Mint koreai apa gyermeke, bár itt nevelkedem, hallottam milyen is a katonaság Koreában, úgyhogy azt hiszem úgy illik, ha Song Joong Ki-nak jó szerencsét kivánok és... Fighting!







K-bloggeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 27., kedd

Sztárkavalkád a Running Man különkiadásában

Annyong K-popperek!


     A Running Man különleges meglepetést készit nézőinek, hiszen a következő, Chuseok különkiadásra nem kevesebb, mint 14 idolt hiv meg, még pedig a legjavából!

     A Running Man következő különkiadásában a 2PM Chansung-ja és Wooyoung-ja, a B2ST Doojoon-ja és Kikwang-ja, a SISTAR Hyorin-ja és Dasom-ja, az INFINITE L-je és Sunggyu-ja, az A Pink Na Eun-ja és Eunji-ja, a Girl's Day Minah-ja és Sojin-ja, valamint a MBLAQ Lee Joon-ja és Seungho-ja fog csatlakozni a csapathoz. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem leirni is sok volt, és már kapásból 4 biasomat is felleltem a fiúk között, és szerintem ezzel ti is igy vagytok!

     A fent emlitett K-pop sztárjaink már javában belevetették magukat a filmezésbe, ami tegnap kezdődött. A komment szekcióban megoszthatod velem, hogy követed-e a Running Man adásait, vagy ha nem esetleg fogsz-e most kivételt tenni vagy sem? Várom a hozzászólásokat!

K-bloggeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 26., hétfő

Eunhyuk fagyit vett rajongóinak

Annyong i-fanok!


     Eunhyuk fagyit vett mindenkinek, aki elment, hogy szurkoljon neki, mint rendhagyó DJ-nek a Super Junior Kiss the Radio cimű műsorának adásában. Talán nem ez a legfontosabb hir, ami a mai nap történt, de mindenképpen az egyik legszebb gesztus, ezért megérdemelte kiemelt figyelmünket.

     Mint mind tudjátok a rádió DJ-je valójában Ryeowook, de az eredeti DJ-k annak idején még Eunhyuk és Leeteuk voltak, ők inditották el ezt az egészet 7 évvel ezelőtt. Eunhyuk is azért vállalta erre a napra a DJ feladatköreit, hogy ezzel ünnepelje meg az elindulás 7. évfodulóját. Amikor észrevette milyen észbontó meleg van odakint, és a rajongók mégis maradnak és szurkolnak neki, úgy érezte tenni kell valamit, ezért minden egyes kintlevőt meglepett egy fagylalttal.

     Ryeowook sem maradt ki az ünneplésből, ő irt egy levelet, amiben megköszönte a csapattagoknak, a hallgatóknak és a SuKiRa stábjának mindazt, amit eddig tettek. Nincs más hátra, hogy mi is ezt tegyük, gratulálunk az elmúlt 7 év sikereihez és reméljük még 7 évig tart majd ez a sikerszéria!





K-bloggeretek,
Mia Kim

A KARA első teasere a Damaged Lady-hez

Annyong i-fanok!



     A KARA együttes hamarosan visszatér a K-pop iparba egy vadonatúj számmal, a comeback augusztus 26.-a körülre várható (ez ma van). De még azelőtt a lányok szerették volna felhivni a figyelmet magukra ezzel a teaser-rel, amig a cimdal, a Damaged Lady meg nem érkezik.

     Persze a teaser már most sok következtetésre ad okot. Többek között arra utalhat egyesek szerint, hogy valószinűleg a club zene irányába fog elmenni a KARA új dala, amit a lányok karizmatikus komolyságával fognak majd keverni a producerek.

     Nagyon kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Ti mit gondoltok az új teaser-ről? Bejön, esetleg nem annyira? Vagy szerintetek mást kapunk, mint amire számitanak a szakma? Mondd el bátran!

K-bloggeretek,
Mia Kim

Inkigayo aug. 25 - Első az EXO

Annyong i-fanok!


     Vasárnap ismét felhangzott az ismerős zene és ismét eljött az idő, az SBS Inkigayo-jának, az egyik legrangosabb zenei show-nak az adásideje. Ezen a héten a műsort a ZE:A énekes szinésze, Kwanghee, a szintén szinész Lee Hyun Woo és egyetlen női hosztként a Girl's Day csodás hangú főénekesnője, Bang Minah vezette.

     Ismét szoros volt az összecsapás, három csapat is versenghetett az első helyezettnek járó trófeáért, a Crayon Pop, az f(x) és az EXO. A végső győzelem a férfiaké lett, hiszen az EXO és a Growl ebben a műsorban is tarolt, igy az egész hét az övék volt. Tényleg gratulálunk, EXO!

     Ezen a héten öt előadó-nak volt comeback-je az Inkigayo-n. Sunmi debütált a 24 Hours-szal, mig a Big Bang maknae-ja, Seungri a Gotta Talk To U-val tért vissza. A NU'EST comeback-je elhozta a Sleep Talking-ot, mig Henry szerelemről énekelt a 1-4-3 (I Love You) cimű dalában, aminek előadásában Super Junior-os társai, Donghae és Eunhyuk segitették.

     A héten talán az Inkigayo-ban követhettünk legváltozatosabb műsort, fellépéseket, hiszen rengeteg előadó volt jelen. Az este további előadói közé számláltatnak a 2NE1, a Brown Eyed Girls, a B2ST, az EXO, a B.A.P, a Lush, NC.A, a TASTY, Bumkey San E-val, Lim Jeong Hee, Kim Hyun Joong, a Koyote, a Royal Pirates, K-Hunter és a ZE:A.


     Ezúttal is próbáltam nektek összeszedni minden videót, amit csak tudtam, de ne feledjétek, hogy ha szeretnétek látni, akkor minél hamarabb tegyétek, mert lehet, hogy eltűnnek a videók a YouTube-ról.

DRIVING SAFETY SONG - B.A.P:



JÖVŐ HETI TEASER - SPICA:



JÖVŐ HETI TEASER - Teen Top:



COMEBACK: Seungri - Gotta Talk To U & GG Be:



COMEBACK: Sunmi - 24 Hours:





COMEBACK: NU'EST - Sleep Talking & Beautiful Ghost:



COMEBACK: Henry - 1-4-3 (I Love You):



ELSŐ SZÁMÚ JELÖLT: EXO - Growl:



GYŐZTES - EXO:



2NE1:



Lim Jeong Hee:



B.A.P:



Kim Hyun Joong:



Brown Eyed Girls:



Koyote:



B2ST:



Bumkey feat. San E:



TASTY:



NC.A:



ZE:A:



K-bloggeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 25., vasárnap

G-Dragon Missy Elliott-al Los Angeles-ben

Annyong i-fanok!


     Korea egyik legelismertebb rappere G-Dragon az amerikai rap szenzációval, Missy Elliott-al ölelkezik Los Angelesben a fenti kép tanúsága szerint.

     G-Dragon a napokban osztotta meg a baráti fotót, rajongóinak nagy örömére, Missy Elliott-al, aki, mint megtudtuk, szintén fel fog majd lépni a KCON-on. G-Dragon a következőket fűzte a képhez: "VÉGRE #missybaby #gdragonbaby #LA".

     Mint azt már a YG Entertainment korábban is jelezte, Missy Elliott közreműködött G-Dragon hamarosan megjelenő második szóló albumához, úgyhogy légy szemfüles és ne szalaszd majd el, hisz mint mindig, most is nagy elvárásokat támaszt a szakma a fiatal koreai raper felé.

K-bloggeretek,
Mia Kim

Show! Music Core aug 24 - Az EXO mindent visz

Annyong i-fanok!


      Elérkezett a szombat és vele együtt a Show! Music Core az MBC csatornáján, három hosztjával, a B2ST Yoseob-jával, aki a SHINee Minho-ját helyettesiti, a szinész Kim So Hyun-nal, és nem utolsó sorban Noh Hong Chul-lal. Lássuk mi minden történt az eheti adásban!

      Ezen a héten a három fő jelölt az EXO, Huh Gak és a Crayon Pop volt, de mint a héten minden más zenei programban, ezúttal is az EXO és a Growl diadalmaskodott! Szeretnék ismét gratulálni a 12. fős csapatnak a már-már hihetetlen teljesitményhez!

     Egyébbként ebben az adásban debütált Sunmi a 24 Hours cimű új dalával, mig a Big Bang Seungri-ja is most adta elő először ezen a szinpadon a Gotta Talk To U-t. A NU'EST is visszatért Sleep Talking cimű dalával, mig Defconn a Notorious Girl-lel. Nem hiányzott a HISTORY sem, a Tell Me Love is először szerepelt a műsorban.

    Az est további előadói a B2ST, az EXO, a B.A.P, Lim Jeong Hee, a ZE:A, a TASTY, az M.I.B, a Big Star, a Crayon Pop, a 24K, K-Hunter, NC.A, a VIXX és végül, de nem utolsó sorban a Sunny Days voltak ezen a héten.

     Most is igyekeztem összeszedni az előadások felvételeit több kevesebb sikerrel. Sajnos elég sokat eltávolitottak, úgyhogy nem oszthatok meg veletek túl sokat!

DEBÜTÁLÁS - Sunmi:



COMEBACK - Seungri:



B2ST:



B.A.P:



Crayon Pop:



K-bloggeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 23., péntek

Music Bank aug. 23 - Megállithatatlan az EXO

Annyong i-fanok!


     A tegnapi nap folyamán ismét futott a Music Bank, jelenleg az egyik legrangosabb zenei program a KBS csatornán, hogy elhozza a nézők otthonaiba kedvenceiket.

     Most sem dőlt a papirforma, az első számú jelöltek a Crayon Pop és az EXO volt, amelyek között ismét az EXO diadalmaskodhatott, ahogy mostanában már nagyon sokszor megtehették Growl cimű dalukkal. Gratulálunk, EXO! Szép munka!

     Az est újdonságai között olyan dolgok szerepeltek, mint például Seungri comeback-je a Gotta Talk To U-val, vagy Sunmi debütálása a 24 Hours-szal, de Henry sem maradt otthon, elhozta 1-4-3 (I Love You) cimű dalát, akárcsak a History, akik a Tell Me Love-val tértek vissza.

     Az est további fellépői a következők voltak: az EXO, a Crayon Pop, a B2ST, a B.A.P, a ZE:A, a Koyote, a VIXX, a TASTY, az M.I.B, Lim Jeong Hee, K-Hunter, NC.A, a MR.MR, Lee Ji An és nem utolsó sorban az M.Pire!

     Bár a hivatalos verseny még ott helyben eldőlt, te eldöntheted ki volt a személyes kedvenced, esetleg megirhatod nekünk! Ime a felvételek az adásból!

A GYŐZTES:



COMEBACK - Seungri:



COMEBACK - Henry:



COMEBACK - History:



DEBÜTÁLÁS - Sunmi:



EXO:



Crayon Pop:



B2ST:



B.A.P:



ZE:A:



Koyote:



VIXX:



TASTY:



M.I.B:



Lim Jeong Hee:



K-Hunter:



NC.A:



MR.MR:



Lee Ji An:



M.Pire:



Comeback-ek jövő héten:





K-bloggeretek,
Mia Kim

Újabb rekordot állitott az EXO

Annyong i-fanok!


     Akár hiszitek, akár nem, az EXO sikere még mindig töretlen. A közelmúltban már a zenei programokon aratott győzelmeikkel is felhivták magukra a figyelmet, de mostmár egy rekordot is magukénak tudhatnak.

     A fiúk szerveztek egy élőben közvetitett eseményt a Naver segitségével, amit stilusosan EXO LIVE! Growl on One Summer Night!-nak neveztek el. Ez a livestream esemény pedig több, mint 350 ezer rajongót vonzott, több mint 90 különböző országból. Különösen sokan követték az Egyesült Államokból, a Fülöp-szigetekről, Japánból Kinából, Koreából és Taiwanból. Ezzel a fiúk elérték a legnagyobb nézettséget a Naver egész eddigi történelmében.

     Egyébb érdekességek az est MC-je a Super Junior Shindong-ja volt, a fiúk most mutatták be az újból kiadott albumot, előadtak két dalt is, az XOXO-t, valamint a Lucky-t is, és nem utolsó sorban itt mutatták be először a Growl legújabb MV-jét. Úgy tűnik idén megállithatatlan az EXO. Gratulálunk... ismét!

K-blogeretek,
Mia Kim

M! Countdown augusztus 22 - Az EXO ismét #1

Annyong i-fanok!


     Ezen a héten sem maradhatott el az egyik legelismertebb zenei program az Mnet csatornáján, az M! Countdown, ahol most is Kim Woo Bin várt minket, mint az este hosztja. A műsor most is elhozta kedvenceinket hozzánk!

     Ezen a héten az M! Countdown fő esélyesei az EXO és a Crayon Pop voltak, de azt hiszem már senkinek sem okoz különösebb meglepetést, hogy végül az EXO és a Growl vihette haza az első helyezettnek járó dijat! Gratulálunk... ismét!

     Az EXO győzelme mellett vannak még megjegyzendő dolgok, például az eheti comeback-ek. Itt van például a Big Bang Seungri-ja, aki elhozta a Gotta Talk To U-t nekünk, de Henry is visszatért 1-4-3 (I Love You) cimű dalával. A NU'EST a Sleep Talking-ot, a HISTORY pedig a Tell Me Love cimű dalt hozta el a zenei programba, mig Sunmi csak most debütált a 24 Hours-szal.

     Persze most sem csak a comeback-ek tették érdekessé a show-t. Olyan kedvenceink is jelen voltak továbbá, mint a győztes EXO, a Crayon Pop, Kim Hyun Joong, Lim Jeong Hee, a ZE:A, a B.A.P, a VIXX, a TASTY, a Big Star, a Soul Dive & Swings, a Honey-G, K-Hunter és a 5dolls is.


GYŐZTES:


DEBÜTÁLÁS:


COMEBACK - Seungri:


COMEBACK - Henry:


COMEBACK - NU'EST:


COMEBACK - HISTORY:


EXO:


Crayon Pop:


Bumkey:


Kim Hyun Joong:


Lim Jeong Hee:


ZE:A:


B.A.P:


VIXX:


Tasty:


Big Star:


Soul Dive & Swings:


K-Hunter:


5dolls:


Honey-G:


K-bloggeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 22., csütörtök

Henry - 1-4-3 (I Love You) feat. Amber

Annyong i-fanok!



     Figyelem Henry és Super Junior-M rajongók (és f(x)-esek is, ha már itt tartunk)! Megjelent Henry legújabb MV-je, a 1-4-3 (I Love You), amiben az f(x) Amber-e is segédkezett!

     A 1-4-3 (I Love You) Henry szólóként kiadott második dala, a Trap-et követve. Ez a dal electropop és már korábban hallhattuk Henry mini-albumán. A számot Henry irta és szerezte, igaz a NoizeBank csapatától kapott egy kis segitséget, igy nem egyedül komponált. A dal egy szerelmi történet, amiben egy férfi, aki nem beszéli jól a koreai nyelvet beleszeret egy koreai nőbe, igy persze a nyelvi problémák mellett a kulturális különbségek is közéjuk próbálnak állni.

     A héten tehát várható Henry comeback-je, ahova SM Entertainment-es társai is elkisérik, többek között Amber és a Super Junior-os Eunhyuk, valamint Donghae. Az MV-t csatoltam, nézzétek meg, like-oljátok és osszátok tovább... ha tetszik!

K-bloggeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 21., szerda

EXO - Growl 2. verzió

Annyong i-fanok!


     A fanok nagy örömére az EXO újabb MV-vel lepte meg a közönséget. Persze nem új dalról van szó, csupán a Growl-hoz készitett második videóról.

     A Growl videóklippjét egyszerre vették fel, egy mozgó kamerával, tehát kivágások és editálás nélkül (minimális editálással) készült. És azt se felejtsük el, hogy egy dráma verziót is várhatunk, ha minden igaz, ugyanis az EXO előző, Wolf-hoz készült MV-jében kaptunk egy kis utalást a videó legvégén, miszerint "Folytatjuk" ("To be continued").

      Azt hiszem ennél több új dolgot nem tudnák mondani nektek, viszont nem is érdemes, hiszen saját szemetekkel is megtekinthetitek mindkét nyelven a frissen megjelent videót! 


K-bloggeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 20., kedd

144 ezer rajongó a TVXQ koncertjén

Annyong i-fanok!

       A TVXQ sikeresen koncertezik, mi sem bizonyithatja ezt jobban, mint az a tény, hogy 144 ezer rajongó volt rájuk kiváncsi a Nissan Stadium-ban, Yokohamában, Japánban, a fiúk idei TVXQ LIVE TOUR 2013 ~TIME~ túrnéján. Ez azért nem semmi!


      A koreai csapat augusztus 17.-én és 18.-án lépett fel a hires stadionban, ahol teltház fogadta őket, mind a 72 ezer hely megtelt. Annak ellenére, hogy a csapatnak már csak két tagja maradt, Yunho és Changmin vérbeli profikként állták meg helyüket a 200 perces koncerteken mindkét este. Egyúttal rekordot is állitottak, hiszen a TVXQ az első külföldi csapat, aki saját koncertet tarthatott a Nissan csarnokában. Ez azért is egyedi, mert még a japán előadók közül is csak a legjobbak kaptak itt fellépési lehetőséget.


      A TVXQ a Fated-del nyitotta meg a koncertet, amit aztán az Android és a Superstar követett. Ezt követően válogatás nélkül játszották a csapat legsikeresebb számait, és nem csak. Elhangzott többek között a Duet, a One More Thing, a Y3K, a Purple Line és a Humanoid is. A két előadó külön is énekelt, Yunho a T-Style cimű dalt, mig Changmin a Rock With You-t adta elő.

      A TVXQ LIVE TOUR 2013 ~TIME~ koncertsorozat április 27.-én indult a Saitama Super Arena-ban, de felléptek több hires csarnokban is ezt követően, mint például a Sapporo Dome, a Nagoya Dome, a Fukuoka Yahoo! Dome, a Kyocera Dome vagy a Tokyo Dome, de véleményem szerint egyik sem volt fogható a Nissan Stadium-ban tartott fináléhoz. Győződjetek meg róla ti magatok!
 








K-bloggeretek,
Mia Kim 


A Woollim csapatai az SMTOWN-nal

Annyong i-fanok!

     A közelmúltban történt meg, hogy a Woollim Entertainment és az SM C&C összeolvadt Woollim Label néven, aminek már most kezdenek előbújni a hosszútávú következményei, például az, hogy hamarosan láthatjuk majd mondjuk az INFINITE-et az SMTOWN koncerteken a Girls' Generation, a Super Junior, a TVXQ, az f(x), a SHINee vagy az EXO oldalán.

     De ennyire azért ne szaladjunk előre, egyelőre a Tasty jelezte biztosan, hogy ott lesz októberben az SMTOWN által szervezett koncerten Pekingben. Az INFINITE esetében némileg nehezebb összeegyeztetni a dolgokat, hiszen ők éppen világ körüli túrnéra készülnek, igy nem érnek rá annyira bekapcsolódni az SMTOWN koncertsorozataiba, ám a pletykák szerint némi átszervezéssel ők is meg tudnak majd jelenni néhány fellépésen.


     Egy másik Woollim csapat, a Nell még biztosan nem fog csatlakozni az SMTOWN-hoz, de közöttünk szólva talán ez nem is akkora nagy baj. Ami engem illet, én már nagyon kiváncsi vagyok milyen is lesz majd az SMTOWN, ha az INFINTE is csatlakozik az SM Entertainment előadóihoz.


K-bloggeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 19., hétfő

7 éves a Big Bang

Annyong i-fanok!

      Sok gondolkodás után irom ezt a bejegyzést, de egyszerűen nem lehet egy K-blogon nem megemliteni, hogy a tegnapi nap folyamán már 7. évfordulóját ünnepelte a Big Bang, a K-Pop egyik legnagyobb, globális elismerést szerzett csapata. 
      Megható volt látni a Twitter-en a YG Entertainment bejegyzését a felső képpel. Egyszerűen ennyi szerepel rajta: "Köszönjük V.I.P.". Olyan ezt látni egy ilyen nagy cég és egy ilyen elismert csapat részéről, mint amikor egy király ahelyett, hogy magát éltetné a csata végén, megköszöni a katonáknak, hogy harcoltak, holott az egyértelmű részükről.
      Az AKK összes bloggere nevében kivánok még legalább újabb hét, még sikeresebb évet a Big Bang-nek.... Köszönjük meg mi is a 7 év fantasztikus zenét! Gomawo-yo, Big Bang!


K-bloggeretek,
Mia Kim

Inkigayo augusztus 18 - Újabb EXO győzelem

Annyong i-fanok!

     Itt az ideje, hogy újabb fantasztikus fellépésekről és bámulatos produkciókról számoljak be nektek, hiszen tegnap is futott az SBS csatornáján az Inkigayo. Most is jelen voltak szeretett hosztjaink, a ZE:A Kwanghee-ja és Lee Hyun Woo, akik a tegnapi adás során a Girl's Day Minah-jával kiegészülve vezették a műsort.
     Gondolom nem is kell mondanom, és nem is lep meg titeket, hogy most is nagyon erős és szoros verseny volt az ezúttal három első számú jelölt között, akik nem mások voltak, mint a 2NE1, az f(x) és az EXO. De a szoros versenyből ismét az EXO Growl-ja került ki győztesen.


     Az estet ezúttal is a sztárkavalkád jellemezte, rengeteg előadó vett részt a vasárnapi megmérettetésen. Az ő neveik a következőek: a 2NE1, az EXO, az f(x), Lim Jeong Hee, a Brown Eyed Girls, a B.A.P, a BEStie, a 5Dolls, az A-JAX, a VIXX, az M.I.B, a Crayon Pop, az A Pink, Kim Hyun Joong, a B2ST, az AOA Black és a ZE:A.
     Mint minden alkalommal igyekszem most is megmutatni nektek az adás nagy részét YouTube videókon keresztül. Nézzétek meg kedvenceiteket!

A Pink - DRIVING SAFETY SONG:


Sunmi - NEXT WEEK TEASER:

Seungri - NEXT WEEK TEASER:

COMEBACK - Sungri meglepetés teaser és interjú:

ELSŐ-SZÁMÚ ESÉLYES: EXO - Growl:

ELSŐ-SZÁMÚ ESÉLYES: 2NE1 - Do You Love Me:

ELSŐ-SZÁMÚ ESÉLYES: f(x) - Rum Pum Pum Pum:

GYŐZTES - EXO:

5Dolls:

Lim Jeong Hee:

B.A.P:

Kim Hyun Joong:

Brown Eyed Girls:

A-Jax:

B2ST:

VIXX:

Crayon Pop:

Girl's Day:

A Pink:

AoA:

ZE:A:

M.I.B:

BEStie:

Double A:


K-blogeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 18., vasárnap

Az EXO az Immortal Song 2 szinpadán

Annyong i-fanok!



      Talán történtek sokkal érdekesebb dolgok is a napokban, de egyik sem érintett meg ennyire, mint ez. Baekhyun és Chen az EXO-ból résztvettek az augusztus 17.-ei Immortal Song 2 műsorában.
      Annak ellenére, hogy a fiúk az EXO-ban általában tánctudásukkal vesznek le minket a lábunkról, most azt is megmutatták, hogy egy érzelmes balladában is úgyanúgy benne tud lenni a szivük. Baekhyun és Chen Lim Hee Sook I Sincerely Didn't Know cimű dalát adták elő, ezen a Jang Mi Hwa és Lim Hee Sook különkiadásban.
      Lim Hee Sook személyesen is aggódott a két fiatal fiúért: "Ti ketten fiatalok vagytok, nehéz lesz szerelmet kifejezni." Ezzel Chen és Baekhyun is egyetértett és megjegyezték: "Még mindig nem tapasztaltuk meg az igaz szerelmet."
      Tapasztalták vagy nem, az előadás fantasztikus volt, még mindig futkos a hideg a hátamon, még úgy is, hogy az estet végül Hong Jin Young és az Outsider nyerte meg.

K-blogeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 17., szombat

Music Bank (augusztus 16) - Győzött az EXO!

Annyong i-fanok!

     A KBS Music Bank cimű zenei műsora visszatért a héten is, hogy összemérje kedvenceid és a rajongótáborok erejét.
     A műsor első számú győztes jelöltjei ezúttal a mostanában sok győzelmet szerző f(x) és az EXO volt, de a végén mégis az EXO Growl-ja vihette haza a győzelmet jelképező trófeát! Az AKK összes blogerének nevében gratulálok!
     Ebben az adásban csak egyetlen debütáció volt, mégpedig a Wassup-é, szintén Wassup cimű dalával, valamint az Ulala Session is most tért vissza a műsorba Fonky cimű dalával.
     Az est további fellépői a következők voltak: a B2ST, az f(x), az EXO, a VIXX, az M.I.B, a 24K, a 2NE1, a ZE:A, a B.A.P, a Big Star, a Sunny Days, a Turan, Lee Ji Ahn, a MR.MR, Yoo Sung Eun, a TAHITI, a Crayon Pop, az AoA, a Stellar, a DickPunks, a 5dolls, a Girl's Day és végül, de nem utolsó sorban az A Pink.
     Mint minden hasonló cikk alkalmával, most is igyekezni fogok megmutatni nektek az est összes előadását, amiről találok felvételt.

A GYŐZTES KIHIRDETÉSE:
A WASSUP DEBÜTÁLÁSA:
AZ ULALA SESSION COMEBACKJE:
CRAYON POP:
2NE1:
AOA:
A PINK:
B.A.P:
B2ST:
BIG STAR:
EXO:
F(X):
GIRL'S DAY:
TAHITI:
VIXX:
ZE:A:
M.I.B:
5DOLLS:
MR.MR:
STELLAR:
YOO SUNG EUN:
TURAN:
DICKPUNKS:
LEE JI AHN:
AZ INTERJÚK:

A JÖVŐ HÉT COMEBACKJEI:

K-blogeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 16., péntek

M! Countdown augusztus 15 - A 2ne1 tarolt

Annyong i-fanok!

      Ezen a héten is visszatért egyik kedvenc zenei műsorunk az Mnet-en, az M! Countdown, hogy elhozza nekünk kedvenc előadóinkat és a jelenleg trendi dalokat, mindemellett ezen a héten egy új hosztot is, Kim Woo Bin személyében.
      A mindig nagyon kemény és szoros verseny első számú győztes-jelöltjei ezen a héten a Crayon Pop és a 2NE1 voltak, de a nap végén a 2NE1 vihette haza az M! Countdown győztesének járó trófeát Do You Love Me cimű daláért. Gratulálunk!
      De lássuk mi történt még ebben az epizódban! San E végre visszatért a Story of Someone I Know cimű új dalával, ahogy a már régen várt Badman is felhangzott a műsorban a B.A.P előadásában. A TASTY sem maradt otthon, MAMAMA cimű dalukkal kápráztatták el a közönséget, mig a ZE:A szintén új dalát, a Ghost of the Wind-et hozta magával.
      Az est további előadói sem voltak kisebb személyek, mint Lim Jeong Hee, Kim Hyun Joong, a 2NE1, a 5dolls, az M.I.B, a VIXX, a BIG STAR, a Crayon Pop, a 24K, a Lush, a Stellar, Kim Greem és a Say Yes. Elég változatos ahhoz, hogy mindenki megtalálja kedvencét közöttük.
      Korai lenne kijelenteni, hogy az utóbbi videók közül mind fent maradhat a YouTube-on, szóval addig nézzétek meg, mig itt vannak! Ime!

A GYŐZTES:


San E COMEBACK:


B.A.P COMEBACK:



TASTY COMEBACK:


ZE:A COMEBACK:



Kim Hyun Joong:


2NE1:


5dolls:


VIXX:


Big Star:


Crayon Pop:


24K:


Lush:


Stellar:


Kim Greem:


Say Yes:

K-blogeretek,
Mia Kim

2013. augusztus 15., csütörtök

20 dolog, amit talán nem tudtál kedvencedről

Annyong i-fanok!
     Annak ellenére, hogy mindenkinek megvannak a kedvencei, akiket igyekszünk akár napról napra, pillanatról pillanatra követni, azért mi sem tudhatunk mindent róluk. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem is akarhatjuk, hogy mindent tudjunk, és igen, normális dolog, hogy minél többet tudunk, annál inkább érdeklődünk titkaik iránt.
     Azt is meg kell emliteni, hogy nem minden titok "jó", vannak olyanok is, amiket kedvenceink inkább elrejtenének egy rakás festék, designer ruhák és kocsik mögé, hogy soha ne is akadjunk a nyomukra. De hiába várják el tőlünk, csak olyat tudunk szeretni, akit ismerünk.
     Mielőtt elolvasnátok a most következő 20 titkot, ami talán magyar ember még soha nem vett a szájára (de lehet, hogy mégis), jól gondoljátok meg, hogy szeretnétek-e tudni, mert nem biztos, hogy mind tetszeni fog. Felkészültetek?

      1. A We Got Married műsorban, a Brown Eyed Girls Ga In-jának "adásbeli törvényes férje" eredetileg Nichkhun lett volna, ám az utolsó pillanatban, máig is tisztázatlan okok miatt leváltották őt a 2AM Jo Kwon-jára. Ki érti ezt?!
     2. Mindenki egyetlen Suzy-ja 2009-ben elment az Mnet Superstar K-jának meghallgatására, de még a selejtezőben kiesett. Az énekesnőt az mentette meg, hogy egy tehetségkutató felfigyelt rá, és lehetővé tette számára, hogy a JYP Entertainment-hez kerüljön mint gyakornok, és igy debütálhatott később úgy, mint a miss A maknae-ja.
     3. Az EXO-s Luhan egyik becenevét Marilyn Monroe miatt kapta, mert az egykori amerikai diva kinai nevében, azaz a Mali lian Meng lu-ban, a "meng" karakter hasonló ahhoz a szóhoz, amit a kinaiak az aranyos szóra használnak, a "lu" karakter pedig benne van legédesebb EXO tagunk nevében, lásd "LUhan". Szegénykém, biztos nem élvezi különösebben...
     4. Az After School Nana-ja amellett, hogy az csapata első számú táncosa, második számú énekese és rappere, valamint visualja is, még a szépészeti iparban is tevékenykedik, és tagja a Makeup Artist Association-nek (Smink Művészek Egyesülete).
     5. Annak idején régen, bizony még Rain sem volt akkora sztár, mint napjainkban. J. Y. Park elárulta nekünk, hogy Rain-t 18-szor utasitották vissza meghallgatásokon mire végre felfigyeltek a tehetségére és engedélyt kapott rá, hogy a JYP Entertainment-nél kezdjen, mint trainee, és mára az egyik legjelentősebb név a koreai zeneiparban, megérte várnia a lehetőségre és nem feladni.





     6. A Brown Eyed Girls Ga In-ja három másik tag által lett kiválsztva, miután kiesett a Battle Shinhwa-ból. Ga In azt mondta, hogy éppen a mozsdóban sirt miután kiesett, amikor Ahn Jung Hoon zeneszerző megtalálta. Akkor derült ki, hogy az, hogy kiesett a lehető legjobb dolog volt, ami vele történhetett, hiszen ezáltal lett kiválasztva, hogy a tagja legyen a Brown Eyed Girl-nek. Azt hiszem ez mindannyiunkat ösztönözhet arra, hogy ne adjuk fel az álmunk, bármi történik.

     7. A MBLAQ Mir-je bevallotta, hogy nem kellett meghallgatáson részt vennie, hogy bekerüljön a MBLAQ-ba, mert a J. Tune Camp CEO-ja történetesen a sógora. Hm... hát ez a tudat egyáltal nem lelkesit, viszont megállta a helyét, ami javit a dolgon. 
      Ha már Mir-nél tartunk van itt még valami. Mir annak idején titokban eladta az apja tehenét, hogy legyen pénze fizetni egy randin. Fogta a borjút és elvitte eladni azzal, hogy az édesapja küldte, mint ügyintézőt. A kis sunyi!
     8. A SISTAR-os Bora elárulta, hogy az a nap, amikor először debütált a tévében a Golden Ladder cimű műsorban, mint Myeong Ji egyetem szépségkirálynője, ugyanazon a napon volt, amikor az édesapja tragikus módon eltávozott az élők sorából, miután már egy ideje hasi rákkal küzdött. Szegény Bora, átérzem milyen lehetett!
     9. Még elemi iskolás évei alatt, Taecyeon eljegyezte első szerelmét két gyűrűvel. Az egyik gyűrű ezüstből volt, mig a másik aranyból. A dologban ott a bökkenő, hogy az arany gyűrű történetesen az édesanyja jegygyűrűje volt.
     10. Kevesen tudják, hogy Hana édesanyja az 1980-as években szintén énekesként dolgozott, mig édesapja elnöki testőr volt. 
     11. Szintén az elemi iskolás éveiben, a B2ST Yoseob-jának szüleit egyszer felhivták az iskolába, amikor kisfiúk bebizonyitotta, hogy tanáruk valójában parókát visel. Na jó, ez nem rosszaság, inkább jó móka... talán a tanár szempontjából nem annyira, de a diákok tuti jól szórakoztak.  
    12. A Girl's Day Yura-ja elárulta, hogy 500,000 dollárra biztosittatta a lábait. Yura cége, a DreamT Entertainment azt nyilatkozta, hogy "Yura lábai igazán hosszúak és egyetlen seb sincs rajtuk. Mivel ő egy táncos, biztositási szerződést kötött rájuk vészhelyzet esetére." Hát, reméljük nem lesz semmiféle vészhelyzet.
     13. Én is csak nemrég értesültem róla és igazán megrázott: a Big Bang T.O.P-ja elárulta, hogy eredetileg Yang Hyun Suk a Mark művésznevet szerette volna neki adni. Most nézzetek rá! Úgy néz ki, mint egy Mark, de most komolyan? 
     14. Lizzy-t egyszer egy fiú elhivta randizni a suliban. A fiú még azelőtt szakitott vele, hogy a csengő az aznapi órák végét jelezte volna. Őszintén kiváncsi lennék, hogy mi okozta ezt a hirtelen változást. Nos, Lizzy, van valami, amit szeretnél elmondani nekünk? 
     15. Talán ez nem olyan nagy titok, de mindenképpen érdekesség, hogy a B.A.P leaderének, Bang Yong Guk-nak van egy nővére és egy iker-báttyja, aki pont úgy néz ki, mint ő. 
      16. A 2NE1 Park Bom-ja egyszer szarvas köldök cukorkát ajánlott fel Teddy-nek, mert az kimerültnek látszott. Fizetek valamit annak, aki elmagyarázza nekem, hogy mégis hogy kéne elképzelnem a szarvas köldök cukorkát, és hogy mégis miért gondolta Bom, hogy ez segiteni fog Teddy fáradtságán... Várjunk csak, ugye nem valami drogról van szó?!

     17. A SHINee Jonghyun-ja egyszer egy SUV-ot (szabadidőautó) USB-nek nevezett, és most nem viccelek, biztos a forrás, hiszen ezt az információt egy rádiós műsorban mondta el nekünk Minho. Jonghyun, szerencséd, hogy valami másért szeretünk! 
     18. Hyosung édesapjánál tüdőrákot diagnosztizáltak, de sikeres kezeléssel sikerült eltüntetni a betegséget. Amikor úgy döntött, hogy visszamegy dolgozni, hogy támogathassa a családját a rák visszatért és ezúttal legyőzte a testét. Hyosung édesapja 2008-ban halt meg tüdőrákban. Nagyon szomorú lettem, amikor ezt megtudtam, igazán rossz lehetett ezen keresztülmenni az egész családnak.

     19. Ez is inkább vicces lesz, mint érdekes! Az történt, hogy Junho egyszerre eltört 28 pár evőpálcikát... a fenekével.

     20. A Girls' Generation Sunny-jának ugyanaz a születésnapja, tehát május 15., ami a két nővérének. Ezt hogy hozták össze? Mindenesetre biztos nagy a buli május 15.-én!
     Igen, tudom, hogy megvan a 20 titok, amit megigértem, de van itt még valami, amit el kell mondanom. A 2PM 10 Points Out of Ten MV-jének forgatása alatt a stáb leállitotta filmezést a rettenetes szag miatt. Később kiderült, hogy Chansung eresztett el egy galambot.
     Ha tudtok valami titkot kedvenceinkről, amit én esetleg nem emlitettem, vagy nem tudok, akkor nyugodtan megoszthatjátok velünk, én mindig kiváncsi vagyok!

K-blogeretek,
Mia Kim