2013. szeptember 9., hétfő

Az EXO búcsúzik

Annyong K-Popperek!


     Miután az EXO ezen a nyáron számtalan sok rekordot megdöntött és elképesztő népszerűséget szerzett, a Wolf és a Growl promoválását lezáró búcsúfellépésük után elmondták milyen érzés most megszakitani ezt a sikersorozatot.

     Az EXO megosztotta velünk, hogy "Most, hogy a búcsúelőadásunk elérkezett, egyszerre érezzük a felfrissülést és a sajnálatot... Az utolsó alkalomhoz képest, sokan elismertek minket. Ahogy elismernek minket, hálásak vagyunk, hogy ilyen sok szeretetet kapunk. Fel fogunk készülni és keményen fogunk dolgozni, hogy egy jobb image-dzsel térjünk vissza."

     "Sok mindent sajnálunk... A MAMA cimű debütáló albumunk után kihagyott hosszú szünet után, sok mindent készitettünk. Ahogy elkezdtünk egy másik albumot promoválni, elszántak voltunk, hogy sok dolgot megmutassunk, de ahogy visszatekintünk, azon tűnődünk vajon sikerült-e ez a célunk. Minél jobban sajnáljuk, annál keményebben fogunk dolgozni és felkészülni a következő alkalomra."

     "Bár ez már az utolsó fellépésünk, van egy csomó olyan program/műsor, aminek a felvételén részt vettünk, de még nem került a képernyőkre, szóval továbbra is elkaphattok minket a TV-ben egy ideig. Ezek által a programok által, amikben szerepeltünk, megpróbáljuk majd kitölteni az üres részt."

     Az EXO stilusosan köszönt el, hiszen megnyerték a szeptember 7.-ei Music Core-t, utolsó zenei műsorukat! Ahogy az EXO megjegyezte, figyeljetek oda a varietékre, mert ott még láthatjátok őket mielőtt legközelebb visszatértnek, hogy elfoglalják a szinpadot!

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése