2013. szeptember 16., hétfő

JYJ - Only One ~ A dal, ami összeköt

Annyong K-Popperek!

     Végre megérkezett a JYJ legújabb dalának MV-je! Az Only One amúgy a 2014-es Incheon Azsiai Játékok hivatalos dala is, aminek a csapat a nagykövete.

     Bevallom félve hallgattam meg, vannak olyan dalai a fiúknak, amelyek nem annyira fognak meg, de kellemeset csalódtam. A dal nagyon vidám, energikus, a hozzá készült MV-ből pedig sugárzik a fiúk koncepciója, hogy ez által a dal által az összes ázsiai, úgy szurkolók, mint versenyzők tudjanak egy kicsit összekapcsolódni, együtt táncolni, együtt örülni... mert a sportnak és... a zenének is erről kell szólnia.

     Nézzétek meg ti is, igérem nem fogtok csalódni! Most is az utánozhatatlan JYJ sárm fog megérinteni titeket, amig a zenét hallgatjátok és az MV-t nézitek. Ha pedig közben kedvetek támadna, nyugodtan készitsetek egy saját videót, amiben erre a dalra táncoltok, szerintem a fiúk is nagyon örülnének, hogyha látnák, hogy Európában is vannak olyanok, akik figyelnek rájuk... És persze el ne felejtsétek nekünk is elküldeni a linket, hogy lássunk titeket! És ez sem lehet kifogás: nincs nehéz koreográfia, a fiúk gondoltak ránk!



K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése