2013. szeptember 24., kedd

Key fanclubja jótékonykodik

Annyong K-Popperek!

     Ime ismét rákényszerültem, hogy megemlékezzek egy koreai kedvencetek születésnapjáról, és ismét annak rajongóit illeti érte a dicsőség. A SHINee szépfiúja, Key szeptember 23.-án töltötte a 22-t (Koreában már 23-at), ezért Goodbye Sunshine nevű fanclubja úgy döntött 2,13 millió koreai wont adományoz a World Share Kambodzsa részére gyüjtött alapjának.

     A Key tiszteletére adományozott pénz jó helyre került, az alapitvány megköszönte úgy neki, mint rajongóinak: "Köszönjük szépen a SHINee Key-jének, hogy segit orvosi ellátást biztositani a súlyos állapotban levő gyerekeknek és tiszta vizet azoknak a fejletlen oszágoknak, ahol nincs tiszta viz."

     Key neve nem először merül fel, ha jótékonykodásról van szó, már 2009 óta segiti a World Vision munkásságát, ha kell önkéntes munkával is, ezen felül maga szponzorál négy gyereket is. Nem csoda hát, hogy rajongói clubja is átvette jószokását, és egy hasonló gesztussal akarta még emlékezetesebbé tenni Key születésnapját.

     Key, mint Kim Kibum, 1991. szeptember 23.-án született, Daegu-ban, Dél-Koreában. Születésétől kezdve nagymamája nevelte, hiszen édesanyja komoly beteg volt, édesapjának pedig sokat kellett dolgoznia. Már gyermekkorában tehetségesnek bizonyult, a koreai mellett, elsajátitotta az angol, japán és kinai nyelvet is. Születése óta eltelt 22 év, ma már úgy ismerjük, mint a SHINee legszociábilisabb tagját, aki kiváló énekes, rapper, táncos, szinész, rádiós műsorvezető, MC és modell.

     기,오늘같은 특별한 날 형복한 일들 이 많이 생기길 바랍니다. 모든 소원이 이루어지길 바랍니다. 생일 축하해요! 사랑해요! ~ 김미아.

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése