2013. szeptember 6., péntek

YG vs JYP

Annyong K-popperek!


     Ahogy az már lassan hagyománnyá válik a két nagy vállalatnál, a YG Entertainment és a JYP Entertainment trainee-jei mindig fej-fej mellett haladnak.

     Ebben az évben, a WIN A és B csapatán a sor, hogy megküzdjön a JYP Entertainment trainee-jeivel, ez derült ki legalábbis a következő rész előzeteséből, pont ahogy Se7ev és Rain, vagy a Big Bang és a 2PM tette azt a múltban. A két producer amúgy, Yang Hyun Suk és J.Y. Park nagyon közeli barátok, viszont ez sem ad nekik okot arra, hogy abbahagyjak a harcot és feledkezzenek meg egymás között vivott erőösszemérő csatározásaikról.

     A műsor 6.-ai súgárzása után, a következő részhez készült előzetesben azt láthatták a nézők, hogy 11 fiú a WIN-ből elindul majd a JYP Entertainment épületébe, hogy megküzdjön a JYP-s trainee-kkel. Ez az epizód ebből a szempontból is különleges lesz, itt nem az A és B csapat küzdelméről lesz szó, mint az eddigi részekben, hanem épp ellenkezőleg, egy csapatot fognak alkotni, YG Entertainment néven a másik kiadó ellen fognak küzdeni összesitett erővel. Na? Kinek jutott eszébe, hogy esetleg lehetne ez a vége a WIN-nek?

     Ugye már izgatottak vagytok a folytatás miatt? Bevallom, én szivesebben látnám az összes fiút egy csapatban, mint egymás mellett! De meglátjuk mi lesz majd a vége...


K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése