2013. szeptember 2., hétfő

Harmadjára is az EXO fején a korona - Inkigayo szept. 1

Annyong K-popperek!


     Vasárnap, szeptember első napján, ismét felhangzott a zene az SBS csatornán: ezen a héten sem maradt el az Inkigayo műsora, ahol fantasztikus fellépéseket, különleges dallamokat és a versengés izgalmát élhettük át most is! Az est házigazdái a ZE:A Kwanghee-ja, Lee Hyun Woo, valamint a Girl's Day Minah-ja voltak ezen a héten is.

     Ezen a héten ismét három fő várományosa volt az Inkigayo trófeájának, ezek Bumkey, a Big Bang Seungri-ja és az EXO voltak. Az este végén, ismét az EXO-é volt a diadal, ők vihették haza a műsor trófeáját, ezzel először értek el hármas győzelmet. 



     Az EXO szárnyalásának ez egy újabb lépcsőfoka, és még nem tudjuk meddig emelkednek fel. EXO, fogadjátok szivből jövő gratulációinkat!
Ezen a héten egyébbként két comeback is volt, mindkét előadó csapat volt. Az egyik a TEEN TOP volt, a fiúk a Rocking cimű dalt hozták a megmérettetésre, mig a másik csapatban a SPICÁ-s lányok a Tonight cimű dallal dobták fel a hangulatot.

     Az este fellépői, a comeback-eket leszámitva, a következőek voltak: Seungri, a 2NE1, Sunmi, a B.A.P, a NU'EST, NC.A, a TASTY, K-Hunter, a TAHITI, a Sunny Days, az M.Pire, a Wassup, az M.I.B, a AA, a Big Star, az f(x) és a ZE:A.

     A videókat a fellépésekről lent megtekinthetitek. A minőségért, vagy azért, hogyha eltávolitják őket, nem vállalhatok fellelősséget!

DRIVING SAFETY SONG - ZE:A:



KÖVETKEZŐ HÉT TEASER - BTOB:



KÖVETKEZŐ HÉT TEASER - G-DRAGON:



KÖVETKEZŐ HÉT TEASER - KARA:



COMEBACK: TEEN TOP - Interjú, Don't I & Rocking:







COMEBACK: SPICA - Tonight:



ELSŐ SZÁMÚ KIEMELT: EXO - Growl:



ELSŐ SZÁMÚ KIEMELT: Seungri - Gotta Talk To U:



GYŐZTES - EXO:



2NE1:



Sunmi:



f(x):



B.A.P:



M.I.B:



ZE:A:



NU'EST:



AA:



Sunny Days:



M.Pire:



Tahiti:



NC.A:



K-Hunter:



Wassup:



Big Star:



K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése