2013. szeptember 16., hétfő

A Big Bang visszatér!

Annyong K-Popperek!


     A YG Entertainment hivatalos közleményt adott ki, amelyben arról értesitették a rajongókat, hogy a Big Bang comeback-re készül. Az új szerzeményt nemcsak Koreában, de Japánban is szeretnék majd népszerűsiteni a fiúk.

     Igen, igy van, a fiúk mást is igértek nekünk, novemberben veszi majd kezdetét Japán túrnéjuk... de hey, a Big Bang-ről beszélünk, ők nem szegik meg az igéretüket. Az új dal megjelenése még a túrné elé várható. És igen, csak egy single-re számithatunk, nem albumra. Ez voltaképp érthető is, már nincs túl sok idejük, hogyha tényleg szeretnének készen lenni a single-lel októberig, vagy ahogy a bejelentésben állt, legkésőbb november elejéig, valamint Seungri és G-Dragon éppen a promójuk közepén vannak.

     Sajnos egyelőre csak a bejelentéssel szolgálhatok, semmi mást nem kaptunk még a fiúktól. De én is igy várom, hiszen a Big Bang legutóbb másfél évvel ezelőtt tevékenykedett egy csapatként, amikor megjelent a Monster és a hozzá készült lemez, ami azért egy elég hosszú idő!

     Tudom, hogy milyen nehéz lehet ennek a tudatában további majd két hónapot várni, de nem kell addig sem tétlenkedni, lehet követni Seungrit, a csapat maknaeját és G-Dragon leadert is, aki most éppen sorra nyeri a zenei műsorokat! BigBang fighting!

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése