2013. szeptember 6., péntek

M! Countdown szept. 5 - Újabb EXO győzelem!

Annyong K-popperek!


     Az Mnet műsorán újra megtekinthető volt az M! Countdown heti műsora szeptember 5.-én, amikor ismét meghivták kedvenceiteket, hogy megmutassák mit tudnak. Ezen a héten a házigazdák sem akárkik voltak, hanem a TEEN TOP Niel-je és Chunji-ja.

     Az első számú jelöltjei a hétnek most Sunmi és az EXO voltak, ám, ahogy már az utóbbi hetekben is állandóan megtörtént, az EXO és a Growl lesöpörte ellenfelét. Ismét csak gratulálni tudunk a fiatal csapatnak, akik máris kitűnnek a többiek közül!

     Ez eheti comeback-ek között volt Navi-é az I Ain't Going Home Tonight-tal, valamint a Ladies' Code-é is, akik a Pretty Pretty-t hozták el a műsorba. Visszatért a SPICA is Tonight cimű dalűval, valamint a KARA is a Damaged Lady-vel (csupa hölgyek ^.^).

     Az est fellépői a comeback-eket nem számitva a következőek voltak: a NU'EST, Lady Jane, Bumkey, a B.A.P, Sunmi, a Say Yes, az EXO, az M.Pire, a ZE:A, a TASTY, a TEEN TOP, Honey-G, Henry, valamint a HISTORY.

     Kérlek tekintsd meg fellépéseiket, like-old őket a YouTube-on, vagy ird meg nekünk, hogy szerinted ki volt a legjobb bátran :)

GYŐZTES:



COMEBACK - Navi:



COMEBACK - Ladies' Code:



COMEBACK - SPICA:



COMEBACK - KARA:



NU'EST:



Lady Jane:



Bumkey:



B.A.P:



Sunmi:



Say Yes:



EXO:



M.Pire:



ZE:A:



TASTY:



TEEN TOP:





Honey-G:



Henry:



HISTORY:



K-bloggeretek,
Mia Kim 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése