2013. szeptember 12., csütörtök

Star Faceoff Chuseok különkiadás

Annyong K-Popperek!



     Az SBS Chuseok különkiadása a Star Faceoff-hoz a tegnapelőtti napon került bejelentésre és tegnap egy előzetes is megjelent, az SBS One Night of TV Entertainment cimű műsorán keresztül, aminek megtekintése után talán neked is megjön a kedved a műsorhoz.

     A Star Faceoff-ban most kedvenc sztárjainat különleges módon láthatjuk versengeni. Különböző hirességeknek fognak beöltözni és azokat fogják utánozni. A műsor felvételét 10.-én kezdték el az SBS Prism Tower-ében, ahol mindenki a legjobbat hozta magából.

     A fenti videóbol kiderült, hogy a ZE:A Michael Jackson-ként fog megjelenni, mig a LEDApple a Queen, illetve Freddie Mercury jellegzetes alakját fogja megjeleniteni. Lee Jung-ot Stevie Wonder-ként, a VIXX-et a Wonder Girls-ként, az EXO-t Beatles-nek öltözve, mig a Girl's Day-t All That Jazz-ként láthatjuk majd fellépni a különkiadásban.

     A Star Faceoff adását szeptember 20.-án, délután 5:20-kor tekinthetitek meg. FIGYELEM: a videó nincs jól megvágva - ami titeket érdekel, az körül-belül 1 percnél fog kezdődni.

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése