2013. szeptember 23., hétfő

G-Dragon történelmet irt

Annyong K-Popperek!

     Vége a 2013-as EXO korszaknak, de fel is váltotta a G-Dragon korszak! Ha emlékeztek rá (és olvassátok a cikkeim), akkor biztos eszetekbe jutott az a cikkem, amikor arról beszéltem G-Dragon valami nagy dologra készül, történelmet akar irni. Hát, akkor még csak találgattam, most már beigazolódott.

     Az EXO elérte, hogy 3x nyerjen zsinorban a zenei programokon, de ezzel nem ők voltak az elsők. G-Dragon ennél sokkal érdekesebb dolgot ért el, mivel ő 3 különböző dallal érte el a 3 győzelmet! Kihangsúlyoznám, még NEM VOLT korábban precedens ilyesmire!

     Az első a Coup D'etat volt, amivel Inkigayot nyert G-Dragon, majd az M! Countdown-on belül a Black is szerzett egy győzelmet, a hét végén pedig a Crooked diadalmaskodott ismét az Inkigayon. Ne felejtsük el, hogy a Crooked-nak már nem az első győzelme volt, és azt se, hogy tesz a latba, hogy nem egyszer 2 dala is jelölve volt a győzelemért zenei programon. ÉS MINDEZT EGY PROMÓ-KÖRÖN BELÜL!!! Eszméletlen!
     G-Dragon szerényen és szükszavúan ennyit fűzött a történtekhez: "Úgy veszem, hogy ez egy jel, hogy keményebben kell dolgoznom, ezért azt fogom tenni. Köszönöm szépen a rajongóimnak és a munkatársaimnak!"

     Úgy látszik nem csak a szakma és a rajongók ismerik el G-Dragon tehetségét és munkásságát, a szintén YG-s CL például ott volt ezeken az alkalmakon, holott ő maga most nem promovál, igy nem volt része a műsornak magának. Hm... szerintem nem véletlen, hogy talált erre időt... érzek valamit a levegőben!
Queen + King?


K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése