2013. szeptember 9., hétfő

A Big Bang verseng Song Ji Hyo szerelméért

Annyong K-Popperek!



     Seungri, Daesung és G-Dragon a Big Bang-ből részt vettek a Running Man jövő heti adásának forgatásán. Ez jó hir minden VIP-nek, láthatják kedvenceiket! Fent van egy kis izelitő abból, hogy mit láthattok majd.

     Az új hercegnőnek koronázva, a Running Man stábjának egyik tagja, Song Ji Hyo lesz a következő heti adás középpontja, ha hihetünk a teaser-nek, ebben a részben az ő kegyeiért fognak versengeni, persze nem csak a Big Bang szépfiú, hanem a többi stábtag is. Remélem kiváncsiak vagytok rá ti is, mert én már alig várom, hogy lássam a teljes adást!

     Ti várjátok már? Mit gondoltok, kié lesz a végső győzelem? Persze a győzelem nem minden, ha nem is hiszitek, hogy győzhet kedvencetek, azért kiváncsi lennék kinek szurkoltok! Ne felejtsétek követni a Running Man-t a jövő héten!

     Ne felejtsük el, hogy ez a mai különleges nap! Szeretnék boldog születésnapot kivánni az AKK-nak, hiszen ezt a blogot is az AKK-hoz tartozik! Szeretném azt kivánni, hogy elérjék a céljukat, hogy az AKK-n keresztül minél többeket érjen el az ázsiai kultúra, hogy sikerüljön megszerettetni ezt az emberekkel! AKK fighting! 사랑해(SaRangHe) ^.^ - 김미아(Kim MiA)

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése