2013. szeptember 20., péntek

Boldog születésnapot, Chen!

Annyong K-Popperek!

     Bár még tart a Chuseok hétvégéje, amit a családommal töltök, azért a Twitteremet nem hanyagoltam, hogy nehogy lemaradjak valami olyasmiről, ami esetleg titeket is érdekelhet.

     Eddig nem igazán ünnepeltünk születésnapokat itt a blogon, főleg azért, mert valójában nem lennék képes rá, hogy minden egyes születésnapot észbentartsak, vagy ha mégis, akkor sem hiszem, hogy mindegyikre lenne türelmem egy cikket szentelni, de most mégis kivételt teszek. Elmondom miért!

     Ahogy Koreában éjfélt ütött az óra, az EXO fanok világszerte elárasztották a Twittert jókivánságaikkal, hogy ezzel ünnepeljék meg kedvencük, az EXO-M vezető énekesének, Chen-nek születésnapját. Az EXO-fanok erejét mi sem bizonyitja jobban, minthogy az egész akció igen szervezetten és egyszerre zajlott/zajlik még mindig. Elérték azt, hogy háromszorosan is a legnépszerűbb témák közé kerüljenek: a #HappyChenChenDay, a Happy Birthday Chen és a Kim Jongdae (Chen koreai neve, áh névrokon) is Woldwide Trend még jelen pillanatban is (legalábbis egy ezek közül állandóan, de változik, hogy melyik).


     Chen, azaz Kim Jongdae, az EXO-M vezetőénekese, 21 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot, 1992. szeptember 21.-én Dél-Koreában, családja második gyermekeként. 2011-ben, utolsóként választották ki, hogy része lehessen az S.M. Entertainment akkor induló projektjének, az EXO-nak, mára pedig sokak legnagyobb kedvence. Szeretném az összes blogger nevében küldeni jókivánságaimat neki :)

     첸, 생일 축하! 오늘겉은 특별한 날 핼복한 일들이 많이 생기길 바랍니다! 모든 소원이 이루어지길 바랍니다! 축하! 사랑해 ^^ - 김 미아


K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése