2013. szeptember 18., szerda

3 hetes G-Dragon-effect a chartokon

Annyong K-bloggerek!

     Már harmadik hete, hogy G-Dragon új albuma meghóditotta a chartokat. Itt az ideje, hogy beszéljünk róla. Talán GD arra készül, hogy felülmúlja az EXO teljesitményét, amivel idén nyáron leptek meg minket?

     Akkor senkit sem lepett meg, de a tény, hogy G-Dragon Coup D'etat cimű albuma, már a megjelenésekor első helyezést ért el 9 különböző site-on azért igen figyelemreméltó, az pedig, hogy már harmadik hete uralja ezeket méginkább.

     Meg kell emliteni, hogy nem csak az egész album sikeres, de a dalok egyenként is. A single-öket rangsoroló site-ok top 10-es chartjain szépen tartják magát a Who You?, a Black, a Crooked és a Coup D'etat is. Meglepő? Ha hallottad az albumot, akkor egyáltalán nem! A MelOn-on is első!!! Úgy értem nem csak első, de az első néhány...

     Vajon G-Dragon készen áll arra, hogy történelmet irjon? Talán sikerül neki, hiszen az amerikai New York Times is irt új albumáról, annyira felkeltette figyelmüket, ezen kivül cikkek készültek rajta a britt Dazed & Confused-ban is. Szeptember 20.-án pedig Szingapúrban is fel fog lépni, csapatával, a Big Bang-gel együtt, aminek ő a leadere, hiszen abban a megtiszteltetésben lett részük, hogy ők nyitják a 2013-as Forma-1-es Szingapúri Nagydij versenyhétvégéjét.

     Igen, gratulálok, G-Dragon! Kivánok további sok sikert a promóval, megérdemled az emberek figyelmét!

Az AKK K-bloggere,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése