2013. szeptember 24., kedd

A katasztrófa nem válogat

Annyong K-Popperek!

     Aki követi a blogomat tudja, hogy nem szeretek rossz hireket közölni, de néha ez sem árt.

     Ha mozogtok K-Pop körökben, akkor biztos ismeritek Son Ho Young nevét. Énekesként ismerhettétek meg, ám ma már egyáltalán nem érdekli a szórakoztatóipar, legtöbbünk nagy sajnálatára az énekes soha többé nem tervez comeback-et, derül ki egy nemrég kiadott nyilatkozatból.

     Az énekes ebben az évben öngyilkossági kisérletet tett, ami hál'Istennek sikertelen volt. Ho Young akkor szánta el magát egy ilyen drasztikus lépésre, miután barátnője szintén öngyilkosság áldozata lett május 21.-én. A lányt holtan találták meg az énekes autójában, egy fire pot-tal, amiben elégetett három szén brikettet, egy üres altatós üveggel és két karton soju-val.

     Hogy valójában azóta képes volt-e feldolgoznia az esetet, nem tudhatjuk, de ügynöksége azt mondja: "Normális életet él. Egyáltalán nem került szóba a visszatérése." Egyes rajongók továbbra is kitartanak vele, ezeket üzenték: "Örülünk, hogy normális életet él", "Aggódtunk érte" vagy "Remélem Son Ho Young még visszatér.".

     Számomra mindig szomorú, amikor egy egész élet munkája porba hull néhány rossz döntés miatt, van olyan, hogy nem is az érintett rossz döntéséről van szó. Arra szeretnék bátoritani minden olvasót, hogy élvezze ki az életét és valósitsa meg az álmait, mert az álmok nem várnak ránk örökké, még ha mi ezt is hisszük. Vigyázzatok magatokra és egymásra!

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése