2013. szeptember 8., vasárnap

Show! Music Core! szept. 7 - Az EXO-é a trófea!

Annyong K-Popperek!


     Ezen a héten sem maradt el az MBC népszerű zenei műsora, a Show! Music Core. Ezen a héten olyan házigazdákkal tért vissza az adásba, mint a SHINee Minho-ja, Kim So Hyun, valamint Noh Hong Chul... és persze kedvenc dalaitokkal!


     Ebben az adásban ismét szoros verseny alakult ki. Az EXO, Sunmi és a TEEN TOP versengtek a győzelemért, ám végül az EXO aratott sikert Growl cimű dalával! Gratulálunk... már tizenakárhanyadjára. Wow, tényleg wow, igen szép teljesitmény!

     Ebben az epizódban, visszatért a KARA a Damaged Lady-vel. A BTOB fiúcsapat a Thriller cimű dallal tért vissza, mig Navi az I Ain't Going Home Tonight-tot hozta el nekünk, valamint a Ladies' Code is ismét szinpadra állt a Pretty Pretty-vel. A Royal Pirates nevű csapat most debütált a zenei műsorban, Shout Out cimű vadonatúj dalukkal.

     A szeptember 7.-ei Music Core adás további fellépői közé számláltatnak emellett az EXO, a SPICA, a TEEN TOP, Sunmi, Seungri, Henry, a VIXX, a ZE:A, a B.A.P, a NU'EST, a HISTORY, a AA, NC.A, valamint az M.Pire is.

     Bátran nézd meg a fellépéseket a lent közzétett videókban és bátran mond el véleményedet (a negativ véleményekkel óvatosan, nehogy sértő legyen valaki számára)!

GYŐZTESHIRDETÉS:



DEBÜTÁLÁS - Royal Pirates:



COMEBACK - KARA:



COMEBACK - BTOB:



COMEBACK - Ladies' Code:



COMEBACK - Navi:



TEEN TOP:



SPICA:



EXO:



Sunmi:



Seungri:



Henry:



VIXX:



ZE:A:



B.A.P:



NU'EST:



HISTORY:



AA:



NC.A:



M.Pire:



A következő hét tartalmából:





K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése