2013. szeptember 12., csütörtök

Kit választana táncpartnernek Hyoyeon?

Annyong K-Popperek!


     A Girls' Generation legjobb táncosa, Hyoyeon volt a vendége az MBC FM4U Kim Shin Young's Noon Song of Hope cimű műsorának, ahol a 23 énekesnő elárulta kitvel táncolna legszivesebben a 12 jóképű EXO-s srác közül.

    Amikor a szeptember 11.-ei adásban azt kérdezték tőle "A férfi idol csapatok közül, kivel szeretnél egy párostáncot táncolni egyszer?" Hyoyeon bármilyen rövid gondolkodás nélkül osztotta meg a választ, miszerint az "Az EXO Kai-ával.".

     Kim Shin Young szintén elismerte az EXO tánctudását, mikor ezt mondta: "Még az Invincible Youth-on is, megemlitetted az EXO-s Kai-t. Megnéztem az EXO fellépését és tényleg jól táncolnak." Hyoyeon azt válaszolta: "Én megmondtam ezt, még az EXO debütálása előtt. Kai jól táncol."

     Nem Hyoyeon az egyetlen, aki elgondolkodott egy közös tánc kollaboráción kettejük között, hiszen az ő párosuk a kedvence a rajongóknak is, a legtöbb rajongó őket szeretné látni, ahogy együtt táncolnak. Neked is ez a véleményed?

     Hyoyeon amúgy táncolt is a show-ban, mindkét fandom nagy örömére a Girls' Generation táncosa megmutatta ő hogyan táncol az EXO Growl cimű számára. Nézd meg az erről készült felvételt is, biztos elnyeri majd a tetszésedet!



K-bloggeretek,
Mia Kim 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése