2013. október 19., szombat

Mia szerint a K-Pop 2. rész

Annyong K-Popperek!

     Túl sok minden történt a héten ahhoz, hogy beszélni tudjak mindről, és ne is kérjétek, hogy még egyszer belemenjek abba, hogy mi is van most akkor Dongho-val és a U-KISS-szel, mert az már lezárt ügy, Dongho normális életet szeretne és ennyi, tiszteletben kell tartani. De itt van 3 másik dolog, amit megemlitenék nektek

AMI FONTOS MOST:

Világfelmérés:
     Nem tudom, hogy kinek a fejéből pattant ki, de készült egy világfelmérés, arról, hogy világszinten kik azok a K-Pop artistok, akik leginkább ott vannak, úgy a lejátszási listákban, mint a köztudatban. Eszerint mutatták be tehát az új Big3-t, aminek a végeredménye egyáltalán nem lett meglepő: az első helyen a Big Bang, ugye nem meglepő, második a Girls' Generation, mig a harmadik helyet a Super Junior szerezte meg magának. Gratulálunk a Big 3-nek!

A Heirs:
     Ugyebár mindenütt csak a Heirs-t lehetett hallani az utóbbi időkben, hiszen a sorozatot nagyon várta már mindenki. Ha valakinek ajánlania kell ezt, akkor az a sok hires szereplő, akik között Lee Min Ho és Park Shin Hye, de fel fog tűnni a sorozatban például Krystal, Hyunsik és Minhyuk is. Hát, a sztori tipikus... sajnos nem sok újdonság van benne, ott a szegény lány, aki valahogy felkerül a gazdag rosszfiú térképére és onnan kicsit összekuszálódik az élete, hiszen van a képben egy gazdag gonosz csaj is... Remélem nem kell a többit elmondanom.. Ha sztoriért nem is, a szinészlistáért azért megéri vetni rá egy pillantást...

Tom Hiddleston Koreában járt:
     Tom Hiddleston, az Avangers és a Thor (aminek hamarosan itt a következő része is, a The Dark World) Lokija, Koreában járt. Nem mondhatjuk, hogy unatkozott, hiszen a Girls' Generation-ös Tiffany volt a kisérője. Mondhatnánk, hogy de szerencsés... Tiffany, főleg ha figyelembe vesszük azt is, hogy korábban már Brad Pitt-et is volt alkalma kalauzolni Koreában. Hát... várjuk a filmet és Tom-ot is, és egyébb hireket még erről!

RANDOM KEVIN WOO:
     Kevin szivecskét küld mindannyiunknak... Én elfogadom! Szeretem ezt a képet ♥

A HÉT KÉPE:
     Igazán kiváncsi lennék rá, hogyha a YG Entertainment nem fogja elinditani a lánycsapatot, aminek Jennie Kim is a tagja, akkor miért szerepelt a kisasszony Seungri-val is és G-Dragon-nal is, és miért promoválja őt még mindig G-Dragon? Tényleg ő lesz a YG új királynője, ahogy mondják, letaszitva CL-t az értékes pozicióról?

TOP 5 BOY A HÉTEN:
  1. Dongho - nem fogok hozzáfűzni semmit, szerintem érthető
  2. Kevin - igen, bias, de nem csak azért, hanem mert a U-KISS hamarosan vissza fog térni
  3. G-Dragon - ugyan már, belőle sosem elég, és amúgyis jön a Big Bang comeback hamarosan
  4. Zico - ... hát még mindig örülök annak, hogy visszatért a Block B
  5. Key - Everybody tudja, hogy Key szuper és a SHINee is :D
A HÉT DALA:
     Először a SHINee Everybody-ját akartam... de azt mind ismeritek... Szóval... hát legyen inkább ez..!


K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése