2013. október 6., vasárnap

K-Pop sztárok a reklámokban

Annyong K-Popperek!

     Biztos mind láttatok már reklámokat, valamilyen formában már beleépültek a mindennapjainkba. Elég kimenni az utcára, és mindenfelől reklámokkal találod szembe magad. Már annyira megszokottá váltak, hogy sokszor észre sem vesszük őket.

     Nos, Koreában (és nem csak) megtalálták a megoldást, ugyanis, ha valamit egy olyan ember reklámoz, akire felnéznek az emberek, mondjuk K-pop sztárok, akkor rögtön hamarabb felkeltik a figyelmed. Tehát most itt van 10 reklámfilm, amiben kedvenceitek működtek közre.

Big Bang & 2NE1 - LG Lollipop:
     Ez talán a leghiresebb az reklámfilmek közül, hiszen a Lollipop cimű dal igen jól vonzotta a közönséget. Ime a nagy YG Entertainment produkció: 


Big Bang - iStation PMP:
     Ebben láthatod, hogy az adott termék mennyire közel hozhat téged kedvenceidhez, mondjuk a Big bang-hez, akiktől bármit kérhetsz. Ez kifejezetten tetszik, mert szerintem nagyon vicces:


Dara & Lee Min Ho - Cass Beer (Kiss):
     Ezt a reklámfilmet is annyian ismerik, mint a Lollipop-pot talán, hiszen Dara Kiss cimű dala vonzotta a közönséget, akárcsak Lee Min Ho jelenléte, nem is beszélve mindarról, ami közöttük kialakul, hiszen a sztori is K-Dramába illene. Ha még nem láttad, de ha láttad is, nézd meg:
 

Girls' Generation & 2PM - Caribbean Bay:
     Ennek a reklámnak a sikerét sem akarták a véletlenre bizni, vannak benne hosszú lábak, meg meztelen felsőtestek, fiúknak, lányoknak egyaránt nézhető. Nézd meg te is :)


IU - Samsung Galaxy S Hoppin:
     Ebben a reklámban az figyelhető meg, hogy a teknika mennyire elvonhatja a figyelmed a külvilágtól... Vegyél egy ilyen készüléket és nem fogod észrevenni magad mellett a kedvencedet... A termék sikeres lett... de miért is? Nekem ez kicsit negativ reklámnak hatott:


MBLAQ - ChapStick:
      Ez nem egy reklám, de egy reklámsorozat, ami egy körülbelül fél órás rövid doramát ad a végén, amiben egy lány keresi a titokzatos illetőt, aki megcsókolta. Fontos volt, hogy ez is a listára kerüljön, mert nem szerettem volna, hogy Thunder elmaradjon a nővére mögött, és mivel Dara is itt van, ennek is szerepelnie kellett.


Suzy - Vita500:
     Azt hiszem egyelőre nem lehet megcáfolni azt a kijelentést, hogy Suzy az aktuális reklám királynő Koreában. Rengeteg reklámban látható az arca, amit leginkább annak köszönhet, hogy úgy hangjáért, mint arcáért odavan az ország. Nézd meg ezt a rövid reklámot, amiben szerepel:


T.O.P - Calvin Klein Jeans (Brooklyn Boy):
     T.O.P elragadó megjelenése úgy a férfiakat, mint a nőket vásárlásra ösztönzi, hiszen mig a fiúk hasonlitani szeretnének rá, addig a lányok... azt szeretnék, ha a fiújuk hasonlitana rá. T.O.P mély hangja nagyon érzékivé teszi az egészet... Én is szeretem a szelet:


TVXQ & Girls' Generation - Anycall Haptic: 
     Na, ezt akkor is nézd meg, ha egyiknek sem vagy a rajongója, hidd el megéri. Érdekes szerelmi szálakat pillanthatsz majd meg benne, mindezt rengeteg humorral megspékelve, ami igazán nézhetővé teszik. Ne feledd: haptic!


Nagyon Sok Mindenki - Olympic Theme/Galaxy SIII:
      Nos, itt tényleg sokan vannak: 2PM Junho és Nickchun, 4minute, B1A4, Dal Shabet, MBLAQ, miss A, Nine Muses, Sistar, ZE:A... És igen, a dolog magáért beszél, nézd meg... Már csak azért is, mert itt nem csak a királynő Suzy, de a trónbitorló Hyuna is jelen van.

     Remélem tetszett ez a kis összeállitás, én nagyon jól szórakoztam miközben készült. Remélem egyeseket közelebb hozhattam a szivetekhez, a reklámokban mindenki megcsillogtatja kicsit szinésztudását is, ha mást nem is, és ez már egy kis plusz. Ird meg melyik a kedvenced, vagy ha nincs itt a kedvenced, akkor tudasd velünk lent a kommentszekcióban :)

K-bloggeretek,
Mia Kim 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése