2013. október 22., kedd

Kinek állna jól a szerep?

Annyong K-Popperek!

     Leges-leges-legnagyobb bánatomra ennek a cikknek a gondolata nem az én fejemből pattant ki... De sebaj, elvégre én csinálom meg, vagy nem? Összeszedtem nektek egy csooomó olyan szerepet illetve filmet, amiben kedvenceink nagyon jól néznének ki. Vannak olyan kedvenceink, akik több szerepet is jószivvel elvállalhatnának, némelyek kevesebbet, de mindenképpen kreativ ki cikket fogtok most olvasni! Egy része nem az én ötletem, de nagy többségét én adtam hozzá, remélem tetszeni fog a végeredmény!

CNU, mint Legolas (Gyűrűk Ura):
      Kérlek ne mondjátok, hogy csak én látom a hasonlóságot, mert azt egyszerűen nem hiszem el! CNU az Idol Championship-en küzdött meg az ijjal csapata kedvéért!

Donghae, mint Tony Stark (Vasember és Bosszúállók):
      Ruha? Stimmel! Haj? Az is stimmel! Arcszőrzet? Azt is megoldottuk! Idegesitő alaptermészet? Hoppá... asszem lesz egy kis gond mégis...

EXO, mint a Minionok:
      Tudom, hogy ebben az esetben nem olyan nagy az egyezés, mint a többinél, de amikor kaptam ezt a tippet utánna kellett néznem... Mikor megláttam a felső képet eldöntöttem, hogy ezt mindenképpen bele fogom rakni!

G-Dragon, mint Szörnyella de Frász (101 kiskutya):
     Azt hiszem G-Dragon az egyetlen, akit az ellenkező nemből hasonlitottam... de sajnálom, tagadhatatlan, hogy vicces lett volna a Big Bang leaderét ilyen kontextusban látni.

Heechul, mint Jack Sparrow (Karib tenger kalózai):
      A fenti az egyik kedvenc filmem, Johnny Depp pedig az egyik kedvenc szinészem... de azért azt meg kell hagyni, hogy Heechul sem lenne rossz kalóz! Látom már próbálgatja is a különböző arckifejezéseket... ez most a dögös...

Heechul, mint Loki (Thor és Bosszúállók):
      Ha már Heechul, akkor nem csak Jack, de Loki is. Ne a hajat, vagy a hacukát figyeld... sokkal fontosabb ez az arckifejezés, ami e képen az arcán van... Ugye? Mondd, hogy te is látod a hasonlóságot!!!






Jaejoong, mint Edward Cullen (Alkonyat):
      Hát igen... Szorul ez magyarázatra? Hm? Mintha egymás után készült volna a kép ugynarról az emberről... na jó, Jaejoong arcvonásai egészen mások, és az inge szine sem stimmel, de azért... értékeljétek. És hát igen... ha nem lenne Cullen, akkor is... Jaejoongnak vámpiros megjelenése van: már-már eltúlzottan fehér bőre, a szemeiről ne is beszéljünk, főleg kihúzva... mint aki épp ki akarja szivni a véred (és persze miért is ne hagyná neki az ember)!

Jaejoong, mint L (Death Note: A halállista):


     Hát, nem találtam azonos testhelyzetet, de eléggé hasonlitanak, Jaejoong még arra is odafigyelt, hogy a ruha is passzoljon, szóval ezen sem kell semmit sem magyarázni. Hát nem édes? LOL

Jaejoong, mint Legolas (Gyűrűk Ura):
      Tudom, hogy igy hirtelen túl sok Jaejoong volt itt, de mivel végtelenül fotogén az arca nem szerettem volna, hogy panasz érje a ház elejét, hogy esetleg nem aknázom ki eléggé a benne rejlő lehetőségeket. Igen, Jaejoong lenne a tökéletes koreai-tünde.

Jo Kwon, mint Mr. Chow (Másnaposok):
      Mivel ez a generáció azért a Másnaposok nélkül másképp nézne ki kicsit (talán), meg sem merem kérdezni, hogy vajon láttátok-e a film trilógiát. Hát nekem az egyik legviccesebb karakter mindenképpen Mr. Chow volt... és igen, Jo Kwon hasonlit rá... Ennyi!

Key, mint Joker (Batman: A sötét lovag):
      Az egykori Heath Ledger talán egyik legnagyobb szerepe még mindig benne van a köztudatban. Megsugom, hogy nem Key az egyetlen, aki megpróbálta magára ölteni ezt a kinézetet. Majd eldönthetitek kinek hogy áll...

Kim Jong Kook, mint Hulk (Hulk):
     Tudom, tudom, tudom.... De azért mégis... Ugye hogy hasonlitanak? Csak a bőrszin nem ugyanaz, de manapság már azt is könnyen meg lehet oldani ugyebár. Igen, szép izmosak...

Kim Jong Kook, mint Leonidas (300):
      Hát igen, ez sem szorul nagyon magyarázatra! Ez itt Spárta, emberek!!

Kiseop, mint Joker (Batman: A sötét lovag):
      Nem fogok ismét elmondani, mennyire meghatározó is Joker a világkultúrában, de igen... ismét itt van és nem utoljára! A U-KISS szépfiúja, Kiseop, egy varieté keretein belül tett gyengébb próbálkozást a hasonlóságok elérésére... Ha nem is olyan élethű, mindenképpen van olyan édes, hogy ide kerülhessen!

Kris, mint Draco Malfoy (Harry Potter):

      Igen, az EXO-M karizmatikus leaderének, Krisnek tényleg van valami a szemében, ami miatt a Harry Potter rosszfiúja jut eszünkbe. Ami miatt talán még Tom Felton-nál is jobb Draco lenne az az arisztokratikus megjelenés, ami akár félelmet is kelthet. Képzeld el, ahogy azt mondja: "Csak várj, amig elmondom ezt az apámnak." Mig eredetileg ez csak nevetést váltott ki, szerintem Kris esetében összetojnák magukat az érintettek.

Kyuhyun, mint Loki (Thor és Bosszúállók):
      A jelmez rendben, az arckifejezés annyira nem... de ez csak az álca. Tudjuk mind jól, hogy a Super Junior-os fiúk - sok másik mellett - például a EvilKyu vagy Evil Maknae becenevet adták neki. Ez azért sokat mond a kis ártatlan arc mögött rejtőző egyénről!

Lee Joon, mint Joker (Batman: A sötét lovag):
      Őszinte leszek: eszembe sem jutott volna, ha valaki nem mutatja meg nekem ezt a képet azzal, hogy 'Nézd már milyen jó Joker lett volna belőle'... És igen... nézd meg azokat a szemeket... mindenképpen benne van a potenciál. ^^

Lee Joon, mint Legolas (Gyűrűk Ura):




    







    
     Ez viszont eszébe jut az embernek hamar! A mosoly, a hajszin, a szemek... Nem csak Jaejoong lehet tünde koreában, Lee Joon is jelentkezik!

Sehun, mint Draco Malfoy (Harry Potter):
      Valami van az EXO tagokkal, valahogy ma kicsit mind Malfoy-nak látszanak... de Kris mellett legjobban Sehun hajaz a nagyképű szőkére. Ha megnézed közelebbről, látszik, hogy csak egy kis szemöldök modifikálás kellene nekik és rögtön mégjobban hasonlitanának egymásra!

Siwon, mint Batman (Batman):
    
      Az arcberendezés hasonló, az izmos test is, még a tekintet is stimmel. Mi kellhet még? Igy van... semmi a világon, Siwon lehet szuperhős!

Siwon, mint Superman (Superman):
     Ha már azt mondjuk, hogy Siwon-t felvennénk szuperhősnek, akkor ne feledjük, hogy amúgy nem csak Batman, de Superman is lehetne. Nézzétek azt az ártatlan tekintetet!

Sunggyu, mint Edward Cullen (Alkonyat):
      Kutakodás közben elnéztem az INFINITE házatájára is és rájöttem, hogy azért van Koreában vámpir válogatott. Sunggyu is hasonlit a Cullen vámpirra! Hm... na ki tetszik jobban? Jae vagy Sunggyu?

T.O.P, mint James Bond (James Bond):
     Hogy én mennyire sajnálom, hogy ez sem a saját ötletem volt. Azt hiszem, hogy ha T.O.P lenne a következő James Bond, akkor gondolkodás nélkül jelentkeznék Bond-lánynak. Most miért? Ti nem?

Tablo, mint Joker (Batman: A sötét lovag):
       Cikkemet stilusosan egy "nagy-öreggel" (mondhatnám, hogy legendával, de ez hamarabb eszembe jutott) zárom! Az Epic High Tablo-ja talán mind közül a legjobb Joker lenne... ha lehetséges lenne azt jobban eljátszani, mint ahogy azt Heath tette. Na? Igazam van?

    Persze a lehetőségek tárháza végtelen lehet. Ha bárki mást szeretnél megemliteni, akkor azt megteheted odalent a comment-section-ben. Köszönöm előre is!

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése