2013. október 15., kedd

A legőrültebb stilusok a K-Popban

Annyong K-Popperek!

     Talán a cim is úgy lett volna helyesebb, hogy a legőrültebb stilusokat is bevállaló K-Pop sztárok, hiszen ha egy előadótól kiválasztok egy bizonyos hajstilust az ok, de nem azt jelenti, hogy az volt az egyetlen furcsa húzása... Hát akkor lássuk, hogy kik is lesznek ezek! SPOILER: Igen, jól gondolod, a YG Entertainment nagy része a listán lesz ^^

2NE1 CL:
      Bevallom, hogy az oldalt-szarvacskás frizura is eszembe jutott, de aztán mégis ezt választottam. Hogy miért? Abban azért még el tudunk képzelni embereket sétálni az utcán... de csikos hajjal?

2NE1 Dara:
      Igen, ha CL-nél eszembe jutott több, akkor természetes, hogy Daránál is... például a Lollipopban látott pálmafa-style, de gondolom érthető, hogy miért ezt tartottam őrültebbnek.. Néz valaki DragonBall-t? Na? Ismerős..?

Big Bang G-Dragon:
      Na ez az a fejezet, amibe nem mernék most belemenni. Azt hiszem mind tudjuk miért van a listán, annyira, hogy már külön cikket is kapott tőlem a múltban, ahol csak a stilusváltozásairól beszéltem... És hát ez csak egy kép a sok közül, mind tudjuk, hogy se szeri, se száma a fazonoknak és szineknek, amiket G-Dragon már kipróbált.

Big Bang Taeyang:
      Továbbra is YG, továbbra is Big Bang! Taeyang fején pedig egy ókóri római tekercs... jah nem, az a haja, bocsánat!

Big Bang T.O.P:
     Ez nem lenne még az extrén kategória amúgy... csak T.O.P-nál... de add hozzá azt a szemüveget és...! Ugye?! Ha nem ezt a képet tettem volna ide, akkor a türkiszkék-napóleon jött volna!
Block B Zico:
     Az utolsó pillanatig rágódtam, hogy ezt vagy a mostanit (mert azért az is extrém) tegyem közzé... de végül ennél maradtam, hiszen talán erre nem mind emlékeztek. Képzeljétek el, ha a saját haja lett volna és non stop viselnie kellett volna egy ilyen nehéz hajat...!
Brown Eyed Girls Narsha:
      Narsha az egyike azoknak, akiket a legjobban kedvelek a K-Pop iparban. Tényleg tisztelem, becsülöm, nagyon bátor... de talán ezt nem kellett volna bevállalni... Bár a csinos kis arcával egész jól mutat még ez is!

f(x) Krystal:
      Bár az eredeti terv szerint az idei rikitó vörös frizurája került volna fel a listára... de azért ezt nem lehet felülmúlni! Ha a 4 éves szomszédkislánynak a kezébe adnák egy ollót, ő is hasonló szépséget alkotna vele!

Lee Hyori:
      A K-Pop koronázatlan királynője sem mindig a jól bevállt megoldások hive. Nézd meg ezt a képet! Mi jut eszedbe róla? Csak bátran mondd ki, szerintem ugyanarra gondolunk :P

SECRET Ji Eun:
      Ji Eun az élő példa arra, hogy a bevállalós őrült frizurákat nagyon el lehet találni. Annak ellenére, hogy a SECRET tagjaként nem, szólóban igencsak bevállalósnak mutatkozik. Szép volt!

SHINee Key:
     Biztos mind láttátok már a Lucifer-t! Igen, ez volt az a frizura, amivel Key nagyon sokaknál kihúzta a gyufát, hiszen mindkét oldalon szőke a haja, mig a feje tetején sötét szinű... Igen, bevállalós, igen, merész! De nem rossz, sőt, ez keltette fel az érdeklődésemet iránta, szóval ennek is köszönhető, hogy ma annyira szeretem. Ráadásul ha barna lenne oldalt, és nem szőke, akkor a legnivósabb cimlapon is szerepelhetne, mint a legszexibb férfi a világon! (!!elfogult szerkesztő!!)

TVXQ:
      Mostanában sokat hallotok tőlem a TVXQ-ról, de innen sem maradhattak ki. Nézd csak meg azt a képet! Ime a K-Pop anime válogatottja, a TVXQ! Ennivalóak!

    Bármi mást találsz és úgy érzed érdekes, nyugodt szivvel oszd meg velem és a többiekkel is!

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése