2013. október 21., hétfő

Itélőszék előtt: T-ara - Number 9 (single)

Annyong K-Popperek!

     Vágjunk is bele!

Tárgyi bizonyitékok:

T-ara - Again:
Megjelent: 2013. október 10.-én
Kiadó: Core Contents Media
Single: Number 9

Tárgyalás:

VÉDELEM/VÁD:

     Nehéz egy dalt elemezni! Miért? Mert egy Sweetune dal szuper... mert olyan, amilyet Sweetune csinál. A Nine Muses Wild-ja is szuper, mert olyan, mint egy INFINITE szám, csak lányok előadásában. Az A Pink idei albuma is jó lett, a koncepció viszont a S.E.S-re emlékeztet, ami eddig igaz volt a Girls' Generation-re is. És ki mondaná, hogy Sunmi 24 Hours cimű dala nem sikerült szuperül... persze anélkül, hogy ne mondja azt, hogy a miss A Goodbye Baby-jére hasonlit. Mind jó dalok lettek... de nem eredetiek! 
     A Number 9 pont ilyen, amilyet felül irtam. Jó dal, de azért jó, mert T-arás, azért jó, mert kicsit Bo Peep, kicsit Lovey Dovey, kicsit Roly Poly és kicsit Sexy Love... tehát minden, amit megszoktunk a T-ara és Shinsadong Tiger együttműködéseiből. Pont azt kaptuk, amit a lányoktól vártunk... akik most megint az eredeti T-ara felállásban tértek vissza hosszú idő után... de semmi többet.
    Igen, azért van egyben a védelem és a vád, mert nem tudom eldönteni, hogy mennyire baj az, hogy egy szám tipikus, ha közben jó a hangzása és szerethető... Segitsetek!  

Itéltet:
Dalszöveg: 3,5
Zeneszerzés: 3,5
Összbenyomás: 4

ÖSSZESEN: 4-

    Hát, a 4-et nem sikerült elérni, de az a kis '-' már igazán nem sok, GRATULÁLUNK!

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése